Lenovo IdeaCentre Y700-34ISH, desktop de gaming cu carcasă modernă

Desktopul Lenovo IdeaCentre Y700-34ISH e unul dintre cele mai populare soluții de la acest brand și care au o carcasă destul de reușită. Configurațiile sunt destul de bune pentru cerințele actuale și nu cred că vreți ceva mai performant. În general, cele mai recente componente de pe piață au prețuri cam umflate și e suficient să optați pentru o generație mai nou, nu chiar cea mia nouă. Deci și procesoarele Intel din generația a 6-a sunt de ajuns pentru că sunt modele mult peste medie (ca Intel Core i7-6700).

Acesta poate rula cam orice joc de pe piață, însă detaliile care le puteți seta depind de cerințele fiecărui joc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul depinde de alegerea făcută și sunt doar Core i5 și i7. Eu recomand desktopuri cu procesoare cât mai bune pentru la jocuri, iar pe viitor se mai pot face mici upgrade-uri (în limita consumului). Multe desktopuri de gaming nu mai au un consum așa de mare de energie deoarece componentele sunt mai eficiente.

Are suficientă memorie RAM dar puteți extinde la 16GB dacă doriți (pentru cele care au numai 8GB), iar spațiu de stocare e generos. Sistemul se mișcă mai bine cu un SSD și veți observa după ce puteți Windows 10 pe el. E ceva mai accesibil dacă are doar FreeDOS.

Păreri pro și contra

Aveți toate motivele pentru a-l alege în special că există variante mai accesibile cu Intel Skylake și ceva mai bune cu Intel Kaby Lake. Cu siguranță, veți găsi o configurație care vi se potrivește. Merită să alegeți un monitor din seria Legion sau unul de tip multimedia, dacă bugetul nu e foarte mare. perifericele incluse sunt foarte bune pentru gameri și se vede din clipul de jos.

Lenovo IdeaCentre Y700-34ISH merită ales în special dacă nu vă interesează să vă faceți unul pe componente și poate că vă plac mai mult carcasele de la acest brand. Indiferent pentru care configurație veți opta, ați făcut o alegere bună pentru că e un desktop echilibrat, motiv pentru care nu necesită o sursă mai mare de 450W.

Te-ar mai putea interesa