Lenovo IdeaCentre K450, desktop gaming

Cred că era cazul ca Lenovo să scoată un desktop de jocuri și uite că a scos IdeaCentre K450. Acesta e un desktop cu procesoare i5/i7, 8GB memorie RAM și cip grafic GTX 750M. Probabil că cei care vor mai multă putere de calcul se vor orienta înspre modelul cu i7-4790 și mai puțin către i5-4460.

Lenovo IdeaCentre K450 nu are un cost prea mare de achiziție deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un PC special configurat pentru gaming, iar singurul lucru care mai lipsește e un monitor ok precum BenQ XL2720T orice ceva de genul.
Din imaginea de alături poți vedea că are o carcasă care arată foarte bine și pe lângă acest lucru se poate spune că arată și unic.

PC-ul
PC-ul

Specificațiile sunt mai mult decât ok, însă nu am putut să nu remarc lipsa unui SSD. Hardul e unul rapid de 7200 rotații, dar tot nu este comparabil cu un SSD. Pe partea de procesor are fie un i5 fie un i7… normal că cel cu i7 ar fi alegerea mea datorită performanței superioare. RAMii sunt suficienți deoarece modelul acesta vine cu o capacitate de 8GB, iar dacă te preocupă capabilității plăcii video atunci ar trebui să știi că acest model vine cu un nVidia GeForce GTX 750 2GB care e o placă extrem de bună.
Probabil că nu te-ai fi așteptat, însă acest model vine și cu placă de rețea wireless care te va ajuta să te conectezi la net fără a folosi vreun fir.

Principalele avantaje în achiziționarea unui model precum acesta ar fi că e făcut special pentru jocuri (asta înseamnă performanțe sporite și stabilitate crescută), componentele de top și că vine cu niște periferice ok (mouse și tastatură).
Dezavantaje majore nu văd, însă nu ar fi stricat dacă ar fi venit cu Solid State Drive… pe lângă hardul de 1 terra.

Așa de final pot spune despre acest sistem că e perfect pentru jocuri, iar dacă vrei să-i faci un upgrade la un moment dat atunci nimeni nu te oprește.
Dacă te interesează cum arată unitatea atunci poți vedea de alături acest lucru.

Lasă un comentariu