Lenovo IdeaCentre H420

Sistemul desktop PC Lenovo IdeaCentre H420 e un nou sistem de la Lenovo pentru clasa business. L-ar recomanda performanţa (procesorul Intel Dual Core de ultimă generaţie şi memoria RAM de 2 giga), hardul încăpător, placa video suficient de puternică pentru aplicaţii Office (dar nu e mai puternică spre deosebire de cea a lui IdeaCentre H410) şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Ambalajul
Unitatea

Specificaţii tehnice

Lenovo IdeaCentre H420 e un desktop cu procesor G530 la o frecvență de 2.4 giga. Acest procesor e un Intel Sandy Bridge, deci un model nou de Intel.
Placa de bază are integrate rețea 10/100/1000, sunet 5.1 și stă destul de bine pe partea de memorie deoarece are 2 giga de RAM la frecvenţa de 1333 megaherţi. Are şi un hard de 320 de giga la 7200 rotaţii pe minut pus pe Serial ATA şi o unitate DVD RW. Placa video e una integrat Intel HD Graphics 2000. Deci nu e una dedicată pentru jocuri, dar e destul de bună pentru aplicaţii office şi randări nu chiar aşa de complexe. Alături de unitate în pachet sunt incluse mouse şi tastatură.Tipul unităţii e business deoarece e destinată în special celor care au o afacere. Mărimea e middletower şi ca nişte caracteristici speciale ar trebui menţionate cititorul de carduri 6 în 1 şi LVT Menu. Ca software are Office Starter 2010, antivirusul McAfee şi altele.
Pe partea de porturi are USB, LAN, PS2, HDMI şi VGA.

Păreri pro şi contra

Pro: e performant Staţiile de lucru Lenovo sunt foarte apreciate de corporatişti încă de pe vremea când se numea IBM. Alte plusuri ar fi multitudinea de porturi şi software-ul inclus în pachet.
Contra: preţul e pentru afaceri medii. Aş putea adăuga şi faptul că performanţa îşi pune amprenta pe preţ, iar un alt minus ar fi şi garanţia de 1 an care e specifică aparaturii destinate persoanelor juridice.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1199 lei e un preţ aproximativ pentru această staţie de lucru şi e unul foarte bun având în vedere că e realizat special pentru lumea corporatistă.

Alternative

IdeaCentre H410 vine ca o alternativă ieftină pentru firmele mici care nu au nevoie de calculatoare foarte performante.

Concluzie

Un sistem desk PC Lenovo IdeaCentre H420 e un pachet (unitate şi periferice) destinat firmelor medii, dar şi pentru firmele mici care vor PC-uri performante cu care angajaţii să-şi facă treaba mai bine.

Te-ar mai putea interesa