Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaCentre C540, All-in-One de 23 inci

Sistemul desktop PC Lenovo IdeaCentre C540 e unul de tip All-in-One cu configurație multimedia, adică are procesor Core i5, ecran FullHD și placă video G615 de 2GB. Deci prețul mai mare e justificat de configurația sa, iar un ecran tactil era foarte util dacă vă gândiți să instalați Windows 8. Dar puteți alege și Windows 7 deoarece acea interfață de la 8 e oarecum inutilă. Designul elegant e foarte reușit în special că unitatea/monitorul e destul de subțire iar suportul e și el unul interesant. Vine cu periferice incluse în pachet care sunt prezentate mai jos. În mare e destul de reușit și poate fi o alternativă la un laptop având în vedere ecranul generos de 23 inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din poza de jos se poate observa cât de bine arată și nu mai e nevoie nici de boxe deoarece are deja incorporate.
Lenovo-IdeaCentre-C540

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3330S e unul de 2.7 GHz care mi se pare destul de ok pentru acest tip de PC. Restul configurației corespunde tehnologiei IvyBridge, astfel că are o placă Intel nouă și memorie RAM la 1600 MHz. Bineînțeles e de 8GB care e suficientă și dacă încercați jocuri mai noi. Pe lângă cea palca integrată are și cea dedicată de la Nvidia numită G615 de 2GB.

Bineînțeles oferă tehnologie WiFI pentru a vă conecta la web fără fir dar numai dacă aveți și un router wireless conectat la web. Alte dotări ale sale sunt: unitate DVD, hard de 1TB, ecran 1080p de 23 inci, boxe integrate și cameră web. Are și un card reader dar nu știu cât de util poate fi cât timp există tehnologii wireless.

Deasemenea oferă porturi diversificate: USBuri 2.0/3.0, microfon, LAN și audio. Jos am pus un clip cu performanțele plăcii Nvidia:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor performant, poate reda orice joc, ecran superb, spațiu de stocare suficient, multitasking bun și calitatea construcției.

Minusuri: cred că lipsa ecranului senzitiv (însă e mai mult pentru utilizatorii office).

Concluzie

Lenovo IdeaCentre C540 e o alegere bună pentru cei care consideră că ecranul tactil nu ar fi de folos, dar o configurație cu placă video NVIDIA ar fi de folos deoarece se mai joacă din când un joc. E nevoie de ea și pentru vizionarea filmelor 1080p dar și pentru unele programe care au nevoie de de memorie video dedicată. Un clip cu despachetarea sa poate fi urmărit alături:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu