Lenovo IdeaCentre C440, All-in-One de 21.5 inci

Lenovo IdeaCentre C440 e un sistem desktop PC All-in-One cu ecran de 21.5 inci care vine în două configurații și culori. Variante pe negru e mai performantă deoarece oferă Core i5 și 8GB RAM, iar cel pe alb are i3 și 4GB. Diferențele nu sunt prea mari dacă nu sunteți un gamer înrăit ci doar de ocazie. Chiar și diferența de preț e modestă, de aceea cel cu i5 pare alegere mai bună. E mai scump decât un laptop sau desktop clasic, deoarece unitatea și monitorul sunt dintr-o bucată adică sunt incorporate, iar ecranul e mai mare decât cel al laptopurilor – 21.5 inci. Bineînțeles acesta nu e singurul desktop de acest fel de la acest producător și un minus ar fi lipsa ecranului senzitiv cu gesturi. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată destul de bine și există variante cu ecran mai mare care poate v-ar interesa deoarece are o configurație similară. Darca și acesta, nu are ecran touch-screen.
Lenovo-IdeaCentre-C540

Specificații tehnice

Configurația ține de modelul ales, iar eu vă recomand cel cu i5 deoarece are un ecran FullHD de 21.5 inci. Pe lângă acea placă integrată de la intel are și acea cu memorie video dedicată denumită GeForce G615. Are o memorie de 2GB pentru a putea seta mai multe detalii în jocuri. Placa de bază vine cu tehnologie WiFi care e necesară pentru a vă conecta wireless la web.

Restul configurației e pe măsura așteptărilor: 8GB RAM la o frecvență de 1600MHz și un hard de 1TB. Ca și dotări nu-i lipsește nimic, oferă chiar și dotări speciale. Aici mă refer la card reader, cameră web, boxe integrate, ecran de 21.5 inci etc. Având în vedere că are doar FreeDOS și o așa configurație, vă recomand Windows 7 sau 8 64 de biți. În pachet sunt incluse și periferice necesare care sunt aceleași la fiecare desktop.

Având în vedere cât de compact este, porturile sunt foarte importante și se pare că nu poate fi folosit ca monitor extern (unele le puteți conetca la un laptop/desktop). Performanțele acestei configurații sunt similare celei de jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv (datorat în mare parte lipsei Windows-ului), configurație multimedia, design elegant și compact.

Minusuri: nu are touch-screen.

Concluzie

Lenovo IdeaCentre C440 e unul dintre cele mai ieftine All-in-One-uri cu configurație multimedia adică cu placă video performantă și nu trebuie neglijat nici acel design elegant care e destul de atractiv. Se poate observa în clipul de jos că există serii identice ca design:

Te-ar mai putea interesa