Lenovo IdeaCentre C360, desktop PC compact

Sistemul desktop PC Lenovo IdeaCentre C360 e cel mai ieftin All-in-One din această serie și se poate observa doar din numele său că e ceva mai mic. Diagonala ecranului e de 19 inci, iar o carcasă mai compactă nu aduce după sine și multe dotări (dar are DVD). Având în vedere că are Free DOS și cu siguranță vă doriți Windows 8 sau 8.1 pentru el. Chiar dacă nu are ecran tactil, poate că vă place acea interfață oferită de Windows 8 sau 8.1. Dacă nu vă plac laptopurile, astfel de desktopuri pot fi o soluție compactă. Are periferice incluse, dar puteți alege altele, chiar și wireless (dacă nu are bluetooth, puteți opta pentru un adaptor).

Prețul său e bun având în vedere alternativele – laptopurile, dar un laptop nu are un astfel de ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Așa arată
Așa arată

Procesorul său nu e prezent pe laptopuri ori desktopuri clasice (nu puteți să-l cumpărați separat). E vorba de un Intel Haswell i3-4130T de 2.9 GHz iar placa video e una integrată de la Intel. Placa sa de bază are sunet integrat, rețea integrată și WiFi. Restul configurației e următoarea: 4GB de RAM și 1TB stocare. Deci are destul spațiu de stocare iar performanțele sale sunt mari (7200 RPM).

Ecranul de 19.5 inci e unul bun deoarece are o imagine 900p (HD+). Dacă vreți o imagine 1080p, trebuie să achiziționați un astfel de desktop dar cu ecran de 21 inci. E un desktop compact cu cititor de carduri, șase USBuri (două sunt de tip 3.0), LAN, microfon și ieșire audio pentru căști. NU e la fel de ușor precum un laptop și e normal să fie așa deoarece dimensiunile diferă. Instalare sistemului de operare se poate face de pe DVD ori de pe un stick de memorie.

Plusuri: are multe USBuri, cititor de carduri, hard de 7200 RPM, configurație performantă și fiabil.
Minusuri: nu are ecran tactil.

Lenovo IdeaCentre C360 nu e un model premium deci nu are multe tehnologii avansate, dar poate fi o alegere bună dacă nu aveți un birou mare ori nu aveți spațiu și pentru o unitate centrală. Dacă vă doriți ceva diferit și mă refer strict la ecran, există modele mai bune dar prețul e mai mare. Dacă nu vi-l permiteți, atunci un laptop cu Core i3 sau i5 ar putea fi o alternativă.

Lasă un comentariu