Lenovo IdeaCentre C260, desktop All-in-One ieftin

Lenovo IdeaCentre C260 e una dintre cele mai ieftine alegeri All-in-One. E evident din numele său că e vorba de un sistem desktop dintr-o serie inferioară iar componentele hardware nu puteau fi foarte bune ci doar satisfăcătoare. Multitaskingul e bun, puteți ține destule poze și filme pe el. Cu tehnologia wireless e una destul de utilă ținând cont de faptul că mai toată lumea are un router wireless. Dacă vă interesează performanțele, atunci ar fi bine să alegeți o serie mai bună ori un altfel de PC.

Nu aveți nevoie de un buget mare și comparativ cu un desktop obișnuit, la acesta nu mai e nevoie de un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Componentele hardware diferă de cele ale platformelor desktop clasice. Cu alte cuvinte, unele componente nu le veți găsi separat și e destul de justificat deoarece au un consum de energie destul de mic, deci și performanțele sunt ceva mai mici. La desktopurile obișnuite sunt componente ceva mai bune deoarece puteți pune și o sursă mai mare, însă la All-in-One-uri sursele sunt mici.

Procesorul Celeron J1800 are o frecvență destul de mare și se observă că face parte din generația nouă. Are acea placă video Intel cu suport HD, deci nu e cel mai reușit model pentru gaming dar pentru uz office e perfectă. placa de bază are WiFi, sunet integrat, rețea integrat și 4GB de memorie RAM instalată.

Pe partea de stocare are un hard disk de 500GB cu performanțe relativ bune – 7200 RPM. Sistemul de operare e Windows 8.1 dar cred că nu veți găsi recent unul mai bun. Ecranul de 19.5 inci are o imagine HD+ și există desktopuri cu ecrane și mai mari. Are cititor de carduri, porturi USB și multe altele.

Plusuri: are cam aceleași dotări ca și un desktop clasic, poate fi o alegere ieftină și compactă, arată bine și are Windows 8.1 preinstalat.
Minusuri: procesorul nu e foarte performant.

Lenovo IdeaCentre C260 e o alegere bună dacă nu vă plac laptopurile din diverse motive și veți economisi spațiu destul pe birou sau lângă birou. Bineînțeles, nu e la fel de ușor ca și un laptop că doar ecranul e mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa