Lenovo IdeaCentre C240, All-in-One de 18.5 inci

Acest Lenovo IdeaCentre C240 e un sistem desktop PC All-in-One cu ecran de 18.5 inci, deci imaginea e una HD care e oarecum satisfăcătoare. Configurație e corespunzătoare prețului, adică: Intel Celeron, 4GB RAM și hard de 500GB. E disponibil în două culori (negru și alb) și s-ar putea să mai apară modele din aceeași serie dar cu configurație mai puternică. Oricum există modele cu ecrane mai mari care m se par la fel de interesante. Chiar dacă e mai scump decât un desktop, e o alegere foarte bună pentru utilizatorii cu pretenții mici și care vor mai mult spațiu pe birou. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă în poza de jos apare să aibă Windows, defapt vine cu FreeDOS. Astfel emai accesibil și vă oferă posibilitatea instalării oricărei versiuni de Windows doriți.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul său e destul de nou astfel că oferă un plus de eficiență chiar dacă are o frecvență de numai 1.5 GHz. E vorba de Intel Celeron 887 care are și o placă video Intel cu suport HD. Ca și în cazul laptopurilor, nu se pot face upgradeuri dar nici nu cred că e nevoie deoarece are 4GB RAM și un hard de 500GB. Deci multitaskingul e foarte bun iar capacitatea de stocare generoasă.

Nu sunt multe desktopuri care oferă și WiFi, dar lipsa unei astfel de tehnologii se poate rezolva cu un adaptor. Un sistem de operare pe 64 de biți ar fi ideal având în vedere memorie RAM. Ecranul LED are o diagonală bună, dar oricum mai mare decât cea a unui laptop – 18.5 inci. E din păcate HD și nu FullHD cum întâlnim la modelele mai mari.

În pachet sunt incluse mouse-ul și tastatura care nu sunt de tip wireless. Alte caracteristici ale sale sunt: card reader, sursă de 65 W, USBuri 2.0, port audio, microfon, și HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv pentru un All-in-One, hard disk spațios, design plăcut, consum mic, destule USBuri etc.

Minusuri: nu are ecran tactil și bluetooth.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaCentre C240 e recomandarea mea în acest buget și chiar dacă arată bine cu Windows 8, vă recomand Windows 7 deoarece nu are ecran tactil pentru a folosi acea interfață. În clipul de jos se poate observa că există o variantă și pe alb care arată și ea destul de bine însă pe negru mie personal îmi place mai mult.

Te-ar mai putea interesa