Lenovo IdeaCentre C200 All-In-One

Astăzi voi scrie despre două sisteme desktop All-in-One de la Lenovo, unul dintre ele e acest sistem desktop PC Lenovo IdeaCentre C200 All-in-One. Dacă nu ştiaţi un astfel de desktop de tip All-in-One este precum o tabletă mai mare însoţită de o tastatură, deci se aseamănă mult cu un iMac de la Apple, numai ceva mai subţire, mai modern şi mai mai ieftin. Cel cu 20 de milioane este şi la ofertă la acelaşi magazin online. Nu este obligatorie utilizarea tastaturii datorită ecranului tactil şi vine însoţit cu o tastatură virtuală. Alternative mai performante la acest model sunt Lenovo ThinkCentre A70z și Lenovo ThinkCentre M90z. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pachetul IdeaCentre C200 vine cu tastatură şi mouse incluse, boxe integrate, procesor dual core D525 de 1,8 GHz, conectare Wi-Fi, reţea, unitate DVD, ecran de 18, 5 inci cu aspect 16:9 şi rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli, cititor de carduri, cameră web, mufă pentru căşti 3,5 mm, RJ-45, 5xusb-uri, mufă pentru microfon şi are o greutate de circa 7 kg.

Preţuri şi poze

Pe perete
Cu Windows 7

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, acest PC Lenovo IdeaCentre C200 AIO are un design modern și elegant, preț competitiv, este portabil, mic, uşor şi are un preţ acceptabil. Are specificaţii precum un laptop şi poate fi o alternativă la un laptop.

Ca minusuri, Lenovo IdeaCentre C200 nu are bluetooth, HDMI, VGA şi alte porturi. Pentru jocuri există şi variante mai scumpe dar sincer nu prea merită din punct de vedere al preţului. Procesorul putea fi ceva mai bun, dar important este cu două nuclee.

Concluzie

Încă nu este la modă astfel de PC All-in-One, deoarece au apărut recent tabletele şi na… şi nu toţi marii producătorii au un asemenea sistem. De exemplu Lenovo nu a lansat o tabletă încă, dar are un IdeaCentre C200 foarte bun şi nou, cu un preţ foarte competitiv zic eu. Este o soluție pentru persoanele care nu au camere spațioase și doresc ceva compact și ieftin.

Te-ar mai putea interesa