Lenovo IdeaCentre B540P, cu Tuner TV și ecran multi-touch

Sistemul desktop PC Lenovo IdeaCentre B540P e unul compact adică All-in-One cu ecran de 23 inci. Spre deosebire de multe desktopuri AiO, acesta oferă o configurație ideală pentru gaming, ecran multi-touch și tuner TV. Deci puteți juca toate jocurile însă detaliile nu pot fi setate chiar la maxim. Ecranul multi-touch e util pentru cei care vor un altfel de interacțiune și nu mai au nevoie de mouse. Prezența tunerului TV presupune că poate poate fi folosit și ca televizor. Alternative la acesta sunt destule având în vedere că există serii cu configurații office și cu ecran ceva mai mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus o poză cu acesta însă prezentarea de la final e mai bună deoarece sunt enumerate caracteristicile sale speciale, dar vă puteți face și o idee mai bună.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul său e unul tipic desktopurilor și nu laptopurilor, astfel că e mai performant dar și eficient că doar e un IvyBridge. Viteza de procesare e necesare având în vedere ecranul FullHD de 23 inci care are unghiuri excelente. Placa sa de bază are și WiFi ca la notebookuri, astfel că puteți să accesați web-ul fără fire ci doar cu ajutorul unui router wireless.

Are o configurație multimedia datorită plăcii video GT 650M de 2GB și a memoriei de 8GB la 1600 MHz. Placa video e cunoscută de pe configurațiile mobile, adică laptopuri. Are unitate optică, hard disk de 1 TB, card reader, cameră web  și periferice incluse. Windows 8 e cel mai bun sistem de operare pentru acesta și nu vă recomand altul la ora actuală.

Ca și porturi are cam de toate: HDMI, USBuri, microfon, audio, LAN etc. Jos am pus pus un clip cu performanțele acelei plăci NVIDIA:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație foarte bun dacă vă plac jocurile, ecran care acceptă gesturi, imagine detaliată datorită rezoluției, poate fi folosit ca și TV etc.

Minusuri: destul de scump comparativ cu un desktop obișnuit.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaCentre B540P e un gadget compact care ar ocupa puțin spațiu pe birou și deci poate fi o alternativă la un laptop, dar și la o tabletă având în vedere ecranul tactil. Clipul de prezentare de jos vă poate ajuta în alegerea modelului potrivit, iar dacă vă plac jcouri, nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta.

Te-ar mai putea interesa