Lenovo IdeaCentre B520 All-In-One

Acest sistem desktop PC Lenovo IdeaCentre B520 All-In-One face parte după cum observaţi în categoria celor compacte (2 în 1). Dacă sunteţi în căutarea unui PC şi nu a unui laptop deoarece nu e chiar ideal pentru filme în special că diagonala e destul de mică iar unghiurile de vizibilitate sunt înguste, o alegere bună ar fi acest IdeaCentre B520. Are o un ecran de 23 de inci dar fără tehnologie tactilă, o configuraţie decentă pentru utilizare Office dar şi Gaming. Ar fi fost interesant dacă varianta Office venea cu o placă video dedicată, chiar şi una de 64 de biţi. Placa video integrată din procesor poate reda filme Full HD fără probleme împreună cu procesorul Core i3/i5. Vine ca o alternativă mai bună la vechiul Lenovo B320-2 care arată destul de mult cu acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i3/i5 face parte din generaţie Sandy Bridge şi care are deci o placă video Intel HD Graphics 2000. Placa de bază are sunet intergat, reţea integrată dar şi tehnologie wireless 802.11 b/g/n (care e până la 150 Mbps). Are o capacitate de 4GB la o frecvenţă de 1333 MHz şi nu cred că veţi avea nevoie vreodată de mai mult. HDD e de 1TB şi e ideal pentru stocare de fişiere media (are o viteză de rotaţie de 7200 RPM).

Ecranul de 23 de inci are o rezoluţie Full HD şi care e ideală pentru filme, editare foto şi video. Nu are nevoie de boxe exterioare deoarece are boxe integrate, iar pe lângă acesta veţi primi şi periferice (mouse şi tastatură). Ca oricare alt desktop compact şi acesta are cameră web, cititor de carduri şi microfon. La capitolul porturi are patru USBuri 2.0, două USBuri 3.0, LAN, ieşire audio şi PS2. Varianta de gaming are o placă video GT 555M care e de 128 de biţi şi se descurcă de minune în jocuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus de energie (e evident de la sursa de 250 W), USB 3.0 (compatibil 2.0 şi are o viteză de 10 ori mai mare decât la modelul 2.0), arată bine, periferice incluse, boxe incorporate, bun pentru editare foto/video, viteză de procesare a datelor decentă (procesor Core i3)  şi rezoluţie Full HD.

Minusuri: nu e chiar portabil (10 kilograme) şi nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaCentre B520 e recomandarea mea în acest buget pentru cei care au nevoie de un astfel de sistem desktop PC iar ca să vă faceţi o idee mai mare despre cum arată, puteţi viziona clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa