Lenovo IdeaCentre B350, sistem desktop PC de 21.5 inci

Sistemul desktop Lenovo IdeaCentre B350 e unul dintre multele All-in-One-uri de pe piață însă mă refer la toate, adică și de alte branduri. Oricum, nu sunt mulți producători care oferă desktopuri compacte dar Lenovo e unul dintre cei mai buni. Un așa desktop costă ceva mai mult decât un desktop obișnuit ori un laptop, dar poate că vă doriți ceva cu totul special. Din poza de jos se poate observa că interfața oferită de Windows 8 e destul de plăcută și e perfectă pentru gadgeturile cu ecran tactil.

Există chiar și tablete cu Windows 8 dar acele sunt ceva mai scumpe decât cele cu Android, dar și mai utile (ținând cont de faptul că ). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Are o configurație de tip multimedia/gaming și performanțele sale pot fi interpretate diferit de fiecare utilizator, adică nu toți au nevoie de un desktop High-end. Poate că unii preferă să joace jocuri la detalii medii (e valabil pentru ultimele jocuri apărute, deoarece jocurile mai vechi rulează fără probleme).

Procesorul Core i5-4440S e un model Haswell destul de reușit (din cele mai multe puncte de vedere). Ca oricare altul are o placă video Intel dar cât timp are o placă video Radeon HD 8570, nu văd de ce ați mai folosi alta. Are un mediu de stocare hibrid (HDD+SSD) și deci veți observa un plus de performanță. E mult mai greu decât un laptop, dar e normal să fie așa ținând cont că are un ecran mare, componente performante și unitatea e integrată în monitor. Sunt incluse periferice wireless deci vor fi ceva mai puține cabluri pe birou.

Plusuri: are multe USBuri, ecran IPS 1080p, tehnologie touch, periferice wireless, configurație de gaming, Windows 8 preinstalat și tehnologia WiFi.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaCentre B350 e un model destul de reușit deoarece oferă toate acele plusuri, arată bine și nu prea există alternative (poate doar un alt tip de gadget). Cred că acel clip de jos vă va ajuta să vă faceți o idee despre cum arată și care sunt principalele sale caracteristici. Poate fi folosit cam pentru orice și dacă vreți ceva mai bun, atunci alegeți unul cu ecran și mai mare.

Te-ar mai putea interesa