Lenovo IdeaCentre B320

Acest sistem desktop PC Lenovo IdeaCentre B320 All-in-One 21.5″ e combinația perfectă între un monitor și unitatea centrală. E disponibil în diverse configurații, însă eu vă recomand cel mai scump model deoarece are placă video dedicată, 4GB, Windows 7 preinstalat și ecran cu multi-touch. Acestea ar putea constitui diferențele dintre cele trei însă prezintă o mulțime de asemănări și pot spune că sunt două modele office și unul multimedia. Placa video dedicată e 6450 de 1GB care mi se pare ok în combinați cu un Core i3 Sandy Bridge. Puteți încerca o mulțime de jocuri și viziona filme 1080p. Chiar dacă nu e cea mai bună configurați în acel buget, e o soluție fără prea multe cabluri și deci veți economisi spațiu pe birou. Însă dacă nu vi-l permiteți, cel mai ieftin model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Vin cu un Intel Core i3 din a doua serie de procesoare și anume un model 2120 de 3.3 GHz. Placa de bază B65 vine cu placă de rețea, sunet integrat și Wi-Fi. deci vă recomand și un router wireless alături de acesta. Memoria RAM diferă adică la modelul ieftin are doar 2GB iar la cele două mai scumpe are 4GB. Ecranul e același la toate cele trei însă doar la unul e cu multi-touch. Acesta e o deosebire iar asemănările sunt destul de multe: diagonală de 21.5 inci, rezoluție Full HD și e un LCD LED. Deci există motive pentru care un model scump va fi mai de folos.

HDD-ul de 500GB e unul performant deoarece are 7200 de rotații pe minut și are interfață SATA. Placa video dedicată AMD Radeon HD 6450 are o memorie video de 1GB pe 64 de biți și deci un consum decent. Dacă doriți Windows 7 preinstalat trebuie să optați pentru una dintre cele două variantă sau dacă nu, este și una cu Free DOS dându-vă posibilitatea să alegeți sistemul de operare care vi-l doriți.

În partea de sus a ecranului veți găsi o cameră web de 0.3 MP iar în partea de jos două boxe incorporate. Alături de acest sistem desktop, veți primi și două periferice (mouse și tastatură). Jos puteți vedea performanțele plăcii video:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design compact, sursă mică – 200W, dispune de 6 USBuri, cititor de carduri, ecran cu multi-touch (dar nu la toate) și ocupă puțin spațiu.

Minusuri: nu are tuner TV.

Concluzie

Având în vedere rezoluția ecranului, cred că e o alternativă bună la un laptop și v-am postat chiar și o prezentare a acestui Lenovo IdeaCentre B320:

Te-ar mai putea interesa