Lenovo IdeaCentre 620S-03IKL, sistem desktop Mini Tower

Acest sistem desktop Lenovo IdeaCentre 620S-03IKL e disponibil în două configurații apropiate iar diferențele sunt destul de puține – placa video dedicată GTX 1050TI și SSD-ul. Nu v-aș putea recomanda una dintre cele două variante deoarece nu știu cât sunteți dispuși să cheltuiți sau pentru ce-l doriți. Chiar dacă e mic are componente hardware performante și poate observați că procesorul e un model cu consum mic dar performanțele tot sunt superioare. Nu se adresează oricui datorită prețului său, dar poate că vreți un PC compact care să-l puneți pe birou.

Din poza de jos vă puteți face o idee despre acest PC și cam cât de mult loc poate ocupa pe birou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am precizat mai sus, acesta e prezent pe piață în două variante și cel cu placă video dedicată e recomandarea mea. E bine ca un desktop să fie cât mai performant, poate la un moment dat îl veți vinde sau da cuiva și poate se va bucura de performanțele grafice oferite.

Are două medii de stocare pentru ca să se miște ceva mai bine, adică sistemul și aplicațiile vor porni aproape instant dacă vor fi instalate pe SSD. Se poate conecta un monitor performant datorită ieșirilor HDMI și DisplayPort. Pot spune că nu are nevoie de upgrade-uri viitoare ci doar de câteva periferice.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt destul de mari indiferent ce veți face pe el și merită să alegeți varianta puțin mai scumpă dacă veți juca din când în când un joc. Are o construcție mult mai compactă decât un desktop clasic, de aceea și prețul e ceva mai mare. Nu poate avea unitate optică la astfel de dimensiuni, însă are o mulțime de porturi care sunt poziționate în partea de spate. Carcasa se poate asorta perfect cu un monitor argintiu, dar și periferice alese pot fi pe aceeași culoare.

Lenovo IdeaCentre 620S-03IKL face parte dintr-o serie compactă office care poate fi folosită de oricine, iar dacă nu vă interesează cât spațiu ocupă atunci puteți lua un desktop mai mare care costă mai puțin pentru aproape aceleași componente.

Te-ar mai putea interesa