Lenovo IdeaCentre 510-15IKL, desktop multimedia pentru acasă

Desktopul Lenovo IdeaCentre 510-15IKL e unul dintre multele soluții office/multimedia oferite de acest brand și acesta vine în multe configurații diferite. Sunt câteva configurații office care nu au placă video dedicată și sunt cele cu GTX 1050. Bineînțeles, puteți lua oricare model vă doriți, iar dacă nu vă convine ceva, se poate schimba ori upgrada ce considerați necesar. Carcasa arată foarte bine și nu poate fi achiziționată separat ca oricare altă carcasă. Alături de acesta puteți alege un monitor de cel puțin 24 de inci cu Flicker Free și filtru pentru lumină albastră (puteți lucra mai mult fără să vă obosiți ochii).

Fiecare configurație în parte are un alt preț și nu merită să luați un desktop prea ieftin cât timp există aceste soluții office/multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt prezente doar procesoare Intel din seria Kaby Lake care au plăci video decente. Bineînțeles, nu se compară cu plăcile video dedicate care au memorie video proprie, iar în acest caz e vorba de GTX 1050. Nu cred că ar avea sens un SSD, că doar are un hard disc de 1TB cu performanțe decente – 7200 RPM. Sistemul de operare care urmează să-l instalați va porni ceva mai rapid pe un SSD, iar aplicațiile chiar instant (depinde de SSD-ul ales).

Nu sunt configurații chiar de gaming deoarece nu sunt procesoare care suportă overclocking și nici plăcile video nu sunt cele mai noi. Totuși, poate rula multe jocuri la detalii maxime și mă refer la cel cu Core i7. Puteți alege să puneți în total 16GB RAM pentru jocuri cu hărți mari și un monitor de gaming cu 1ms.

Păreri pro și contra

Merită să optați pentru un desktop de la acest brand dacă vă interesează fiabilitatea dar și eficiența. Acesta e destul de performant și nu cred că are sens să vă faceți unul pe componente.

Lenovo IdeaCentre 510-15IKL merită ales deoarece oferă numai avantaje și nu văd de ce nu l-ați alege. Dacă alegeți cel mai performant model, adică cel cu Core i7 și GeForce GTX 1050, vă recomand clipul de jos care evidențiază performanțele acestei combinații.

Te-ar mai putea interesa