Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo H505S

Lenovo H505S e un desktop PC care face parte din seria H – o serie Essential pentur cei în căutarea unui calculator de tip office. Nu costă deloc mult, venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi e PC-ul perfect pentru acasă sau la lucru. Dacă ești pasionat de filme în format HD atunci cu acest calculator le vei putea vedea fără vreo sacadare, iar memoria RAM de 2 giga o să-ți permită să instalezi cele mai noi sisteme de operare.

Aspect

E o unitate de mărime medie dotată cu unitate DVD și care are o culoare negru cu gri. Chiar dacă pare că nu are prea multe porturi, are cele mia utile dintre ele, iar cele care sunt utilizate des sunt poziționate frontal. În pozele de alături e prezentată unitatea, iar în pachet mai sunt livrate și perifericele, adică mausul și tastatura.

Lateral

Lateral

Din față

Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor AMD dual core model E1-1200 care e un APU, mai exact. Acesta are incorporat și un cip grafic Radeon HD 7310 care e destul de bun și la jocuri. Despre cât de bine merg jocurile poți să-ți faci o părere din clipul de alături, însă trebuie să subliniez că nu e un desktop de jocuri, ci unul office-business.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul deloc mare; garanția poate fi mărită la 3 ani; e un PC brănduit și realizat de profesioniști așa încât să reziste mulți ani; aspectul e unul foarte plăcut; are HDMI, iar cele mai importante porturi sunt amplasate așa încât să le putem accesa cât mai ușor.
Contra: procesorul nu e prea puternic; memoria RAM putea fi mai mare; palca video putea avea memorie proprie; ar fi fost interesant dacă venea cu sistem de operare, chiar dacă ar fi fost vorba despre Linux.

Concluzie

Cred că acest model ar fi foarte bun pentru o mică firmă și de ce nu chiar și pentru acasă. Nu costă deloc mult și pe mine m-ar atrage nu doar prețul mic ci și faptul că e asamblat de specialiști. Despre aspect se poate spune că e de nota 10, și despre asta vă puteți convinge din imaginile de mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu