Lenovo H430

Acest sistem desktop PC Lenovo H430 e succesorul lui H420, însă aduce doar componente mai noi, iar carcasa și finisajele sunt aceleași. Deci din punct de vedere estetic, nu veți observa vreo diferență în cele două. Vine cu procesoare Intel din a treia generație, pe când predecesorul avea doar Sandy Bridge-uri. Alte deosebiri în configurație le reprezintă plăcile video care pot fi GT 630 ori HD 7570. E adevărat cea AMD e mai performantă, dar și Gt 630 se descurcă decent și pentru a vă face o idee am pus și un clip jos. În funcție de configurația aleasă, prețul va fi unul corespunzător. Eu vă recomand cel cu i5 și GT 630 deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3330 de 3 GHz e unul de ultimă generație și e foarte bun pentru jocuri. Nu consider că un i7 ar fi necesar pentru un utilizator obișnuit. Doar dacă sunteți un gamer înrăit aveți nevoie de Core i7, mai multă memorie RAM și poate chiar și un SSD. Placa sa de bază vine cu sunet integrat, rețea integrată și chiar și video integrat. E vorba de placa video Intel HD 2500 care să găsește pe multe modele Intel din serie a 3-a.

Dar și așa are o placă video GT 630 care se descurcă de cent indiferent de aplicație ori fișier media. E una de 128 biți și memorie de 2GB. Memoria RAM a acestei configurații are o capacitate de 4GB care poate fi mărită la 8GB (nu are rost să upgradați la mai mult de 8GB). HDD-ul său e unul de 1TB și e de 7200RPM, deci e spațios și performant. Vine cu periferice corespunzătoare pe culoarea neagră.

Carcasa e una de tip office cu 6 USBuri, ieșire audio, microfon și LAN. Bineînțeles vine cu ieșiri video de la placa video NVIDIA, care sunt ideale pentru a conecta un TV sau monitor Full HD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț decent pentru ce oferă, configurație bună pentru a juca jocul favorit la detalii decente, fiabilitate și periferice incluse.

Minusuri: memoria RAM nu e de 1600MHz.

Concluzie

Acest Lenovo H430 e un desktop de luat în considerare în cazul în care vă plac jocurile, dar nu aveți pretenții prea mari. Am pus un clip Youtube în care se poate vedea cum arată acesta:

Lasă un comentariu