Lenovo G585 59357896, laptop ieftin

Lenovo G585 59357896 e un laptop care în momentul de față vine la promoție, mai exact primești cadou un sistem de boxe 5.1 Logitech Z506. Astfel, o să te poți uita la filme și să beneficiezi de un sunet foarte calitativ. Modelul de față de laptop nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu procesor dual core de la AMD model E300, 4GB memorie RAM, și o placă video Radeon HD 6310 care e destul de bună. Singurul lucru care mai trebuie luat e un maus, iar recomandarea mea ar fi tot de la Lenovo, adică un maus Lenovo N60.

Aspect

Acest IdeaPad Essential e unul cu ecran de 15.6 inci (i se potrivește geanta Hama Sydney 101088) care are o carcasă de culoare neagră. Filmele se vor vedea bine mulțumită rezoluției 1366×768 pixeli, iar pentru că are un ecran așa de mare s-a putut pune și tastatură numerică în partea dreaptă. Astfel, dacă lucrați mult cu numere atunci acest lucru o să vă ajute destul de mult.

Deschis
Capacul

Caracteristici tehnice

Acest Lenovo stă foarte bine pe partea de caracteristici deoarece are un procesor AMD Bazos care incorporează și o placă video destul de bună. Am amintit anterior procesorul și placa și de aceea nu cred că are rost să le mai repet. Despre memorie trebuie spus că are 4 giga de RAM și un HDD capacitiv de 320. Dacă stă foarte bine pe partea de hardware, pe partea soft stă prost. Asta e așa deoarece nu are sistem de operare preinstalat, nici măcar Linux, ci Free DOS care e o porcărie inutilă.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; garanția e de 2 ani; vine dotat cu cele mai utile porturi cum ar fi două USB-uri și VGA; are unitate DVD care o să vă ajute la instalarea sistemului, iar eu recomand să instalați Windows 7 sau 8 pe 64 de biți pentru ca să vă puteți folosi de toți cei 4GB de memorie RAM.
Contra: nu are OS; nu are HDMI.

Concluzie

Modelul de față e numai bun pentru la școală ori pentru cineva care are nevoie de un laptop pentru sarcini office. Utilizarea sa în condiții optime presupune doar instalarea unui sistem de operare la zi și a driverelor aferente. Mia multe despre cum arată și ce poate se poate vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa