Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo G580AR

Lenovo G580AH e un laptop bun, dar Lenovo G580AR e și mai bun. Vine la un preț bun și e considerat ca fiind un laptop multimedia datorită procesorului i5-3210M și plăcii video nVidia GeForce GT 610M. Normal că are suport Optimus de la Nvidia și acest lucru o să te ajute să navighezi mai mult pe net în parc ori unde o să mergi cu laptopul. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi nu mi se pare deloc că ar fi scump având în vedere că e destul de bun și la jocuri.

Poze

Lenovo IdeaPad G580AR nu e de culoare neagră, ci e maro, mai exact Glossy Brown, și asta e un lucru foarte interesant. Tastatura e una completă având și partea de tastatură numerică care vă va ajuta la introducerea mai rapidă a numerelor, dacă lucrați mult cu Excel. Ecranul e unul de 15,6 inci și are o rezoluție de tip HD+ care o să te ajute la vizionarea serialelor 720p, adică HD.

Deschis

Capacul

Specificaţii tehnice

Lenovo G580AR vine cu un procesor i5-3210M care are cip grafic integrat de tip Intel HD. Normal că laptopul are și un al doilea GPU de la Nvidia care vă va ajuta la jocuri și aplicații mai solicitante. Laptopul nu e unul de jocuri și de aceea nu cred că ar trebui să vă bazați prea mult pe GT 610M deoarece are 64 bit ca GT 520M.

Păreri pro şi contra

Pro: are un aspect de nota 10; raportul dintre calitate și preț e unul excelent, iar fiabilitatea are un cuvânt important de spus deoarece nu e greu de întreținut; ecranul e unul mare și numai bun pentru vizionarea filmelor ori pentru navigat pe Internet; vine cu multe porturi și de aceea cred că ar fi destul de util și pe post de laptop business.
Contra: nimic.

Concluzie

G580AR e un model foarte bun de laptop pentru acele persoane care doresc un calculator portabil special foarte bun pentru numeroase sarcini. Din clipul de alături se poate vedea ăn detaliu cum se prezintă acest model. Utilizarea sa nu e deloc complicată, poate doar instalarea Windows-ului o să pună ceva piedici celor care nu prea au treabă cu tehnologia, dar acest lucru poate fi trecut repede dacă puneți pe altcineva să vă instaleze Windows-ului (o instalare costă undeva la 10-20 de lei, dacă vă întrebați cât costă o instalare de Windows).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu