Lenovo G580AL

Laptopul Lenovo G580AL vine ca o alternativă mai performantă la G570GT și are o culoare foarte frumoasă, adică e pe roșu. procesorul e un i3-2370M și cipul grafic e unul cu memorie dedicată fiind un GT 610M de la Nvidia. Laptopul are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și trebuie știut că nu vine cu Windows… ceea ce înseamnă că dvs o să trebuiască să instalați Windows 7 pe 64 bit ori ce OS vă place.

Poze

Lenovo Ideapad G582AL e un model al anului 2012 care face parte din seria 580 (succesoare a 570 din care face parte G570 GT). Culoarea e una foarte plăcută și cred că ar fi un laptop ideal pentru o femeie, dar nu neaparat. Bănuiesc că ar fi ideal și pentru cei pasionați de mașini exotice deoarece pare a fi un laptop Ferrari. 😉 Dacă nu vă puteți face o impresie despre cum arată, atunci din preview-ul de la final cred că puteți vedea cum se prezintă.

Tastatura
Pad-ul

Specificaţii tehnice

G580AL vine cu un procesor deosebit de puternic, adică cu un i3 2370M care are două nuclee și cip grafic Intel HD. Laptopul are două plăci video care funcționează în sistem Nvidia Optimus pentru o autonomie crescută, iar acest sistem presupune ca modelul Nvidia să fie activat doar în jocuri. Din preview-ul de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum se comportă în jocuri placa GT630M.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine și se vede că vorbim despre un laptop premium cu un aspect de nota 10; bateria ține mult datorită caracteristicii Optimus care a fost implementată și în acest model; vine cu porturi de top cum ar fi HDMI, USB 3 și bluetooth care vă vor ajuta să vizionați ce doriți pe laptop; fiabilitatea sa e foarte bună și garanția extensibilă e disponibilă pe acest model pentru a vă asigura o fiabilitate mai bună.
Contra: nu strica dacă venea cu sistem de operare.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop foarte bun atunci ți-aș recomanda un laptop din seria G580 deoarece această serie a avansat foarte mult în comparație cu modelele G550 de acum aproximativ 2 ani. Modelul de față nu e unul obișnuit al seriei G580, ci unul premium cu suprafețe lucioase și co culoare foarte interesantă, dar și unică. Din clipul de alături se poate vedea cu aproximație cum arată acest laptop și cât de bine se prezintă.

Lasă un comentariu