Lenovo G580AH

Un astfel de laptop Lenovo G580AH e ideal pentru cei pasionați de jocuri dar care nu au pretenții la prea multe performanțe. Spre deosebire de alte laptopuri, acesta are o memorie RAM de 8 GB care vă poate fi de folos doar în jocuri, deoarece pentru aplicații office nu aveți nevoie mai mult de 4 GB în special că e vorba de 1333 MHz. Design-ul e unul foarte interesant deoarece touchpadul e situat în partea stângă, tastatura e una aerisită iar finisajul e unul metalic și puțin lucios. Oricum, arată precum modelele anterioare care au fost apreciate de majoritatea cumpărătorilor pentru eficiență și fiabilitate. G580AH are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul e suficient de bun ca să facă față jocurilor dar și filmelor 1080p. Chiar dacă Lenovo G580AH are o placă video Intel, vă recomand să o folosiți pe cea dedicată în special dacă nu vă interesează autonomia. Deci se poate seta pe global cea NVIDIA și să țineți laptopul alimentat la priza. Procesorul i3-2370M e unul mai nou și cu siguranță performanțele se vor observa în jocuri. Ecranul de 15.6 inci e unul de tip LCD LED iar rezoluția poate fi decât una HD+. Multitasking-ul e excelent și puteți seta mai multe detalii în jocuri datorit memoriei de 8GB la 1333 MHz, dar și pentru că GT 610M are 1 GB de memorie. Acea placă e una de 64 de biți, iar performanțele pot fi comparate cu cele ale modelului GT 520MX.

HDD-ul de 500GB nu e cel mai performant dar cu siguranță veți aprecia că e spațios și de tip SATA. Restul dotărilor sale sunt după cum urmează: unitate DVD, card reader, cameră web, porturile (LAN, audio, USB 2.0 și 3.0, HDMI, VGA), bluetooth și WLAN. Autonomia e aceeași ca și la oricare alt laptop, în condiții normale depășește 3 ore și poate atinge 5 ore. Datorită lui Free DOS e mai accesibil și puteți instala astfel ce variantă de Windows 7 64 biți doriți (Ultimate ar fi cel mai bun).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: memorie RAM de 8GB, procesor satisfăcător pentru un astfel de buget, Free DOS și porturi USB 3.0.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Lenovo G580AH îl recomand deoarece poate face față unor jocuri ca Battlefield 3, adică poate fi jucat la detalii medii spre high. Pe acesta puteți viziona filme 720p dar și 1080p. Jos v-am postat un clip cu un model similar dar care e pe negru (G580AH fiind pe maro închis):

Lasă un comentariu