Lenovo G570GT

Lenovo face niște laptopuri foarte bune, iar un model de tip office pentru persoanele pasionate de muzică, filme și navigat pe Internet e acest laptop Lenovo G570GT care nu costă deloc mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani primim un notebook care arată foarte bine și care are componente de ultimă generație cum ar fi procesor Celeron B800, memorie de 4GB și cip grafic Intel HD Graphics.

Poze

Lenovo IdeaPad G570GT arată foarte mult precum modelul G570G și are chiar și componente identice. Culoarea sa e neagră și acest lucru e unul caracteristic laptopurilor Lenovo Essential. Ecranul e de 15,6 inci și nu pune prea multă greutate asupra calculatorului deoarece greutatea sa e mică de 2,2 kilograme.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

G570GT are un procesor B800 care e de tip dual core și are integrat un cip grafic de tip Intel HD care poate reda fluent filme HD. Ecranul e unul de 15,6 inci cu format 16 pe 9 care are o rezoluție HD+. Normal că vine cu tastatură numerică care facilitează introducerea numerelor, iar bateria de 6 celule ține undeva la 3-4 ore. Această „performanță” face ca laptopul să fie deosebit de portabil precum modelul G570G și de aceea nu o să vă bateți prea mult capul cu încărcarea sa.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic și de aceea cred că la acești bani nu are concurent; memoria RAM maxim suportată e de 8GB, iar standard are 4GB ceea ce e foarte bine; are numeroase porturi și chiar cititor de carduri, dar nu știu cât de folositor vă va fi deoarece laptopul vine chiar și cu bluetooth care poate fi folosit pentru transferul datelor de pe telefon.
Contra: poate nu strica dacă avea procesor Pentium ori i3.

Concluzie

Lenovo G570GT e un laptop foarte bun dacă vă trebuie un notebook simplu pentru sarcini simple. Eu îl recomand deoarece Lenovo e un producător care nu se face de rușine, iar dacă vreți să vă faceți o părere despre cum arată atunci vă recomand clipul de alături care se poate vedea că e un preview foarte reușit. Venind fără OS va trebui ca dvs să instalați pe el Windows 7 64 bit. Normal că se poate instala și Windows XP, dar nu va vedea toți RAMii cum nu o face nici Windows 7 32 bit.

Lasă un comentariu