Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo G570GH

Un laptop de tip Premium de la Lenovo și foarte ieftin este acest laptop Lenovo G570GH care vine cu procesor Sandy Bridge Dual Core cu Intel HD Graphics 3000. Mai sunt și alte două alternative cu același procesor dar cu 1 giga în plus și un model cu i3 și placă video dedicată. Deasemenea recomand și modelul Ideapad G570GH care e disponibil de mai demult și noul G570GL cu Celeron. După cum vedeți Lenovo G570GH are un design interesant de culoare închisă care are o nuanță spre maro. Rama ecranului e lucioasă ca să dea un plus de eleganță laptopului. Tastatura e și ea destul de reușită deoarece are tastele depărate și e plăcută la atingere. Îl recomand celor care doresc un gadget media pentru acasă pentru a viziona filmele și serialele preferate în format HD sau Full HD. Este ideal și pentru cei care călătoresc deoarece acumulatorul scoate o autonomie maximă de 5 ore. Acest G570GH are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

Pentru cei mai puțini pasionați de jocuri recomand modelele care au procesorul cu două nuclee din familia Sandy Bridge numit B940. Acesta are un cache de 2 MB, tehnologie 32 nm și o frecvență de 2 GHz. Vine cu un ecran LCD LED de tip VibrantView de 15.6 inci și are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli deci HD+. Memoria RAM e de 4 giga la o frecvență maximă de 1333 MHz și poate fi ușor upgradată la 8 dar nu i-aș vedea rostul.

Spațiul de stocare al HDD-ului SATA e de 500 de giga la 5400 de RPM. Modelul cu i3 și placă video dedicată 6370M de 1 giga e destul de bun pentru jocuri dar nu excelează deoarece e un model pe 64 de biți. Pentru a avea o autonomie mare recomand model HD Graphics 3000 de la Intel cu care puteți reda chiar și filme 1080p. Pe partea de multimedia Lenovo G570GH are difuzoare incorporate de 3 W, cameră web de 0.3 MP,  unitate DVD și cititor de carduri. La capitolele porturi și comunicații are Wi-Fi, bluetooth, o ieșire audio, mufă RJ-45, port VGA, port HDMI, patru USB-uri 2.0 și microfon.

Toate cele trei au Free DOS, tastatură numerică, cântăresc 2.6 kilograme și au un acumulator care poate oferi 5 ore de funcționare. Mai jos puteți vedea performanțele plăcii grafice AMD Radeon HD 6370M.

Păreri pro și contra achiziției

Prețurile pentru aceste trei configurații sunt decente pentru orice buzunar iar dotările sunt generoase, motiv pentru care nu am ca să-i reproșez în special că și autonomia e pe măsură.

Concluzie

Acest Lenovo G570GH e un model reușit din multe puncte de vedere și poate concura cu producători precum Asus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu