Lenovo G570GC

Cei de la Lenovo sunt foștii IBM deoarece au achiziționat divizia de laptopuri de la cei din urmă, iar modelul de laptop Lenovo G570GC este unul foarte bun. E vorba tot despre Lenovo IdeaPad G570GC doar că unele magazine mai uită să pună codul Ideapad. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie știut că acest preț poate varia deoarece există mai multe modele de G570GC. De exemplu, în momentul de față au fost puse spre vânzare modele cu i3 2350M, hard de 500 și cum memorie RAM de 2/4GB. Normal că cel care are 2GB e mai ieftin, dar eu vă recomand să-l luați pe cel cu 4GB.

Poze

Modelul Lenovo G570GC vine pe negru și are un ecra de 15,6 inci care are dimensiuni medii. Pe acest ecran pot fi urmărite filmele HD deoarece e unul HD+, iar consumul bateriei e unul minim deoarece e realizat cu tehnologie LED. Vine cu tastatură numerică, iar layout-ul e unul de tip UK însă nu vă va crea vreun fel de probleme.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Vine cu procesor i3 Sandy Bridge, multă memorie RAM și hardul are o capacitate de 500 giga. Cipul grafic e unul Intel HD și după cum e și numele său are capabilități HD. E un cip integrat din seria 3000 și nu cred că o să puteți reda 1080p, dar cu niște finisaje în player ar putea fi posibil acest lucru. greutatea e una normală de circa 2,6 kilograme și asta îl face la fel de portabil precum oricare alt laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; ecranul e unul care oferă imagini clare; vine cu multe porturi printre care se numără HDMI-ul; bateria ține undeva la 3 ore deoarece acumulatorul are șase celule; ar fi destul de bun și ca laptop business deoarece are bluetooth și cititor de carduri, iar aspectul său e unul sobru.
Contra: dacă avea GPU cu memorie dedicată atunci era destul de bun și la jocuri.

Concluzie

Dacă vă place acest model atunci cred că puteți vedea mai bine cum arată din clipul de alături despre care cred că e un preview foarte reușit. Raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și nu am ce comenta la adresa garanției din moment ce poate fi mărită la 3 ani și asta îi ridică considerabil fiabilitatea. Mie îmi plăcea la acest laptop dacă venea cu USB 3.0 și eventual cu SSD de 128 de giga, dar cred că aceste facilități îi ridicau prețul undeva la 2600 lei.

Te-ar mai putea interesa