Lenovo G565A

Dacă eşti în căutarea uni laptop performant de la Lenovo atunci Lenovo G565A ar fi răspunsul deoarece are procesor AMD Phenom II Triple-Core N870 care e unul foarte performant, iar placa video e un Radeon 5470 de 512 mega. Poate fi considerat un notebook premium şi de aceea vine la pachet cu Windows – MS Windows 7 Home Premium pe 64 biţi.

Cei 3GB RAM sunt suficienţi chiar dacă o să-l folosiţi la jocuri, iar capacitatea hardului e de 320 de giga. hardul nu e prea mare dar dacă vreţi mai mult puteţi ataşa un hard extern sau dacă nu atunci se poate înlocui hardul pe parcurs.

Laptopul Lenovo G565A e un Ideapad care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». La aceşti bani primiţi un laptop foarte bun cu multe dotări cum ar fi boxele stereo, cititorul de carduri, bluetooth, bateria de 6 celule şi multe altele.

Poze

Deschis
Tastatură

Specificaţii tehnice

Lenovo Ideapad G565A e un notebook apărut anul acesta care e dotat cu un ecran de 15,6 inci pe care filmele noi de înaltă definiţie se vor vedea excepţional. Dacă credeţi că ecranul e prea mic atunci se poate conecta un monitor pe VGA. Din păcate laptopul nu e dotat cu HDMI, dar şi VGA-ul îşi va face treaba foarte bine.

Se descurcă foarte bine şi în jocuri, iar alături vedeţi un clip cu modelul de 1GB.

Dacă memoria de 3 giga vi se pare cam mică atunci o puteţi extinde până la 8, dar trebuie să ştiţi că ambele sloturi de memorie sunt ocupate (primul cu 2GB şi al doilea cu 1GB).

Păreri pro şi contra

Faţă de generaţia 555 sau G555 acest model arată mult mai bine, iar procesorul Phenom cu trei nuclee face din acest calculator portabil unul foarte performant. De asemenea şi placa video dedicată e una destul de bună pentru jocuri chiar dacă vorbim de una pe 64 bit.

Nu-mi place că vine cu sistem de operare şi asta îi ridică puţin preţul, dar având în vedere că multe persoane, chiar dacă au Windows original acasă, nu se descurcă să-l instaleze pe un laptop nou, cred că e bine că vine „din fabrică” cu acest OS.

Concluzie

Lenovo G565A ar putea fi considerat ca fiind un laptop business deoarece are Windows şi multe facilităţi utile oamenilor de afaceri, iar pentru magazine cred că e foarte util lock-ul Kensington. Acest lock e util dacă magazinele vor să-l expună, dar şi să-l lege aşa încât să nu-l fure nimeni.

Clipul de sus l-am pus pentru a vă face o părere despre cum arată. Ştiu că e în rusă, dar m-ai imporatant cred că e să vedeţi aspectul de nota 10 la laptopului.

Te-ar mai putea interesa