Lenovo G50-30, laptop office de 15 inci

Lenovo G50-30 e un laptop foarte ieftin deoarece are procesor Intel Celeron, dar nu e unul oarecare ci e unul din seria Bay Trail M. Deci performanțele sale nu sunt mari, dar veți aprecia eficiența sa. Arată cam ca și restul modelelor G50, doar că unele pot avea alte componente. Îmi place culoarea sa și parcă se asortează cu orice, dar trebuie menționat faptul că are un finisaj texturat. Un laptop de 15 inci e o alegere potrivită, adică nu e nici prea mic dar nici prea mare. Nu prea vă recomand laptopuri mici în cazul încă are nu aveți pe ce să vă uitați la filme.

Totuși puteți folosi cablul HDMI pentru conectarea unui ecran mai mare și calitate video e pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Un Celeron N2830 nu e foarte performant dar e suficient deoarece e de 2.1 GHz și are 2 nuclee. Ecranul de 15 inci e unul HD cu iluminare LED, deci imaginile sunt clare și detaliate. Oricum, e vorba de un ecran standard și e prezent și la alte laptopuri.Restul configurației e la fel de importantă: 4GB de RAM și 500 GB stocare.

Dotările unui laptop sunt importante cât timp nu aveți un alt PC. Placa video Intel e una cu suport HD și nu e cea mai bună alegere pentru cei pasionați de jocuri. Are o cameră web performantă care poate înregistra până la calitate HD, slot pentru carduri, bluetooth și altele. bateria sa de 4 celule oferă o autonomie decentă însă nu e foarte mare.

Sistemul de operare e Windows 8.1 pe 64 biți și nu vă recomand altul deoarece driverele oferite de producător sunt doar pentru sisteme noi.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, arată bine, e fiabil, dotările sunt bune,
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Lenovo G50-30 e o alegere bună dacă vreți să folosiți doar aplicații, să socializați, vizionați filme ori să navigați pe web. E un laptop simplu care poate fi următoarea alegere dacă nu aveți pretenții mari și dacă nu vă place că e mic, puteți alege un model de 17 inci care costă ceva mai mult. Acest brand oferă un așa laptop și e nevoie un buget generos.

Te-ar mai putea interesa