Lenovo Essential C460, sistem desktop PC All-in-One

Lenovo Essential C460 e un sistem desktop PC compact și care e disponibil în diverse culori. Configurațiile sunt cam aceleași doar seriile mai performante ca C560 par să ofere componente mai bune. Acesta nu are ecran tactil dar la un așa preț nu prea puteți avea multe pretenții. Modelul de jos e cel pe alb iar o astfel de culoare scoate în evidență designul compact iar perifericele wireless sunt perfecte. Cu siguranță un laptop ar fi mai ieftin dacă s-ar ține cont de configurație, dar la acesta ecranul e 1080p. Configurația acestui desktop e una office adică nu are nici o placă video dedicată.

Prețul mi se pare ok chiar și pentru un desktop iar dacă nu vă fascinează un laptop, acesta e alegerea perfectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktop-ul
Desktop-ul

Procesorul Core i3-4130T care nu e des întâlnit pe desktopuri, mai degrabă pe cele ca și acesta – All-in-One. Nu e un procesor cu tehnologie de economisire a energiei și nici nu e nevoie de unul. Dacă nu ați mai avut un astfel de PC, trebuie să știți că nu are unitate centrală și monitor, ci doar o singură unitate. Deci e destul de compact iar accesul la unele componente se face destul de ușor ca și la laptopuri.

Placa video e una integrată la fel ca cea de sunet și rețea. E dotat și cu WiFi astfel să vă puteți wireless la internet (dacă e un hotspot în apropiere). Configurația sa e una cu 4 GB și hard de 1TB. Nu are Windows preinstalat, ci doar Free DOS. Ecranul de 21.5 inci e perfect deoarece are o rezoluție 1080p iar unghiurile de vizibilitate sunt bune.

Chiar dacă e așa compact, are multe porturi: 4 USBuri din care 2 sunt 3.0, LAN, microfon, ieșire căști etc. Nu îi lipsește cititorul de carduri ori unitatea DVD. Chiar dacă aveți un desktop ori un laptop fără DVD, instalarea sistemului de operare se poate face cu un stick.

Plusuri: arată foarte bine, e accesibil, are porturi USB de tip 3.0, card redare, ecran FullHD etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Apreciez că Lenovo Essential C460 vine cu periferice wireless pe când alte desktopuri au periferice clasice. Are unitate DVD, deci puteți instala Windows 7 sau 8.1, după preferințe. Eu așa alege 7 deoarece ecranul nu e dotat cu tehnologie touch iar acea interfață de la 8.1 poate părea inutilă. Jos e un clip de prezentare a seriilor C de la acest brand.

Te-ar mai putea interesa