Lenovo Essential B590, laptop office cu i3

Lenovo Essential B590 e cel mai nou laptop din seria office B5 de la acest brand. Designul nu difer[ cu mult de la o genera’ie la alta dar nici componentele. Bineînțeles, discutăm despre două serii consecutive deoarece primele serii sunt diferite față de ultimele. Acesta oferă o configurație echilibrată și cu siguranță veți observa că se adresează celor care nu se joacă jocuri, dar puteți viziona filme pe el deoarece placa video are suport HD. Pe partea de dotări nu duce lipsă de nimic și bineînțeles nu are dotări speciale ca și la unele ultrabookuri ori alte tipuri de laptopuri.

Eu aș opta pentru acest brand deoarece oferă soluții office fiabile dar și performante. Nu e genul de laptop care să poate fi folosit pentru jocuri dar poate să fie de folos și în alte scopuri.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Procesorul său e unul clasic pentru laptopuri și e vorba de un Core i3-3110M de 2.4 GHz. Placa video e știți și de pe alte IvyBridge-uri – HD 4000. Ecranul de 15 inci e unul HD și are iluminare LED. Deci calitatea imaginii e pe măsură și nu poate fi pusă la îndoială. Totuși mai există alternativa cu monitor conectat la HDMI-ul laptopului.

Cu 4 GB de RAM puteți folosi cam orice aplicație și multitaskingul va fi bun. Majoritatea laptopurilor au un hard de 500GB, dar îl puteți schimba cu altul dacă nu vă place. Pe partea de dotări are: difuzoare stereo, DVD, patru USBuri din care două sunt 3.0, card reader, bluetooth etc.

Multe laptopuri noi vin cu baterie de 4 celule, însă e nevoie de una cu 6 celule deoarece acest procesor nu e unul cu frecvență mică.deci consumul configurației e mai mare, dar autonomia tot e bună. VĂ recomand Windows 8 sau 8.1 pentru acesta și să fie o varianta de 64 de biți.

Plusuri: are 4 USBuri, bluetooth, autonomie bună, fiabilitate, configurație bună și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo Essential B590 e accesibil după părerea mea deoarece are Free DOS și în general laptopurile de la acest brand sunt ieftine. Clipul de jos e cu acest model însă configurația poate fi diferită chiar dacă numele e același. Și alți producători optează să oferă aceeași denumire pentru o generație însă un sunt mulți face fac asta.

Te-ar mai putea interesa