Lenovo Essential B575G

Dacă te interesează un laptop office atunci recomandarea mea ar fi un laptop Lenovo Essential B575G care vine cu APU E-300 de la AMD care înglobează o placă video Radeon HD 6310. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar fiabilitate îi e crescută datorită faptului că garanţia poate fi mărită la 3 ani, chiar dacă implicit are doar un an. Vine fără sistem de operare şi acest lucru însemană că vine la un preţ mai bun şi vă lasă pe dvs. să instalaţi ce doriţi (eu recomand Windows 7 pe 64 bit deoarece e cu procesor AMD).

Poze

Lenovo B575G e un laptop esenţial care arată foarte bine şi asta se poate vedea din pozele alăturate cât şi din preview-ul de la final. Se vede că arată similar laptopurilor Asus, dar au calitate IBM+Lenovo. Tastatura e una unicat deoarece aşa ceva nu o să găseşti la alte notebook-uri. Despre design se poate spune că nu e diferit de cel al seriei 570 doar că literele de pe butoane pot fi roşii sau albe.

Pe birou
Tastatura

Specificaţii tehnice

Lenovo IdeaPad B575G e un laptop ieftin care poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor HD, dar o să vă puteţi juca şi jocuri. Ecranul e unul de 15,6 inci de tip glare şi e dotat cu rezoluţie HD+. Alături e un clip pentru a vă demonstra performanţele grafice ale cipului integrat.

Memoria e de doar 2GB, însă poate fi extinsă până la 8GB dacă vreodată să aveţi nevoie de performanţă superioară. Fiind un laptop pentru birou cred că o să fiţi mulţumiţi cu câţi RAMi are şi nu o să-i mai puneţi nimic.

Păreri pro şi contra

B575G este un calculator care impresionează atât prin preţul mic cât şi prin performanţele sale decente. Autonomia e una mare de undeva la ore şi asta deoarece bateria are 6 celule. Ceva foarte deosebit e faptul că are cititor de amprentă şi asta se poate vedea în poza de sus cu tastatura.
Din păcate nu are USB 3, dar are HDMI şi eSATA pentru a transfera date în format digital şi rapid.

Concluzie

Dacă eşti preocupat de achiziţionarea uni laptop ieftin care să fie folosit la vizionarea filmelor, ascultat muzică şi navigat pe internet atunci Lenovo Essential B575G ar fi una dintre cele mai bune variante deoarece are un cost de achiziţie, adică preţ, destul de bun. Alături e un clip care prezintă laptopul din toate unghiurile importante aşa încât să vă faceţi o părere despre el.

Lasă un comentariu