Lenovo Edge 420s

Un laptop de tip Business este acest laptop Lenovo Edge 420s care e unul de dimensiuni mici, care are un ecran HD de 14 inci, un design elegant, tastatură ergonomică și ecran lucios. Esteun model ideal pentru oamenii de afaceri care călătoresc datorită faptului că este robust, este rezistent la lichide și foarte performant. Acesta vine cu procesor Intel Core model Sandy Bridge, placă video dedicată pentru filme, editare 3D dar și jocuri (128 de biți). Acesta face parte din Familia ThinkPad care presupune un plus de fiabilitate și eleganță, prin carcasa din magneziu și aluminiu. Aceasta este rezistentă la lovituri și șocuri, balamelele sunt foarte rezistente iar tehnologiile Rescue and Recovery și Active Protection System fac ca acesta să fie un laptop de elită. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă la modelele ThinkPad Edge 420 și ThinkPad Edge 420s.

Poze

Închis
Pe scaun

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Intel Core i5 model 2410M care face parte din familia Sandy Bridge și are o frecvență de 2.3 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Rezoluția HD a ecranului este de 1366 cu 768 pixeli și acest ecran are o diagonală de 14 inci. Acesta este unul de tip LCD LED cu protecție împotriva reflexiei luminii. Capacitatea memoriei RAM DDR3 este de 4 giga la o frecvență de 1333 MHz. Spațiul de stocare este de 320 de giga la o viteză de 7200 de rotații pe minut.

Placa video integrată HD Graphics 3000 e una destul de bună, mai precis este cea mai bună la ora actuală din categoria sa. Cea dedicată AMD Radeon HD 6630M are o memorie video de 2 giga pe 128 de biți, Pe partea de multimedia, porturi și comunicații vine cu unitate DVD, difuzoare stereo de 2 W, cameră web, cititor de carduri, port HDMI, port VGA, trei USB-uri 2.0, ESATA, mufă RJ-45 pentru rețea, bluetooth și Wi-Fi.

Dacă vă plac jocurile această placă video le face față cu brio.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: tastatură iluminată deci puteți lucra și noaptea, tastatură anti-stropi, sistem de operare Windows 7, are TrackPoint, cititor de amprentă, cântărește doar 1,8 kilograme, protecție anti-șoc pentru hard disk, autonomie de până la 7 ore datorită bateriei de 4 celule, arată foarte bine și are o configurație destul de bună.

Ca minusuri: destul de scump pentru multe buzunare, de aceea se adresează oamenilor de afaceri.

Concluzie

Acest Lenovo Edge 420s este unul deosebit datorită caracteristicilor speciale cu care vine, iar tastatura iluminată și design-ul fac tot banii.

Te-ar mai putea interesa