Lenovo C320 All-in-One

Un astfel de sistem desktop PC Lenovo C320 All-in-One se adresează celor care au deja un laptop şi doresc un desktop compact deci care să nu ocupe mult spaţiu. Are o diagonală de 20 de inci deci rezoluţie acestuia e una HD+, care oricum e mai bună decât a unui netbook sau laptop de 15 inci. Poate fi o soluţie chiar şi pentru companii deoarece e robust, ieftin şi performant. Configuraţia acestuia e una Office deci nu veţi putea juca jocuri recent apărute iar un eventual upgrade cu placă video dedicată, nu e posibil. E unul dintre puţinele desktopuri ieftine din acest segment şi spun asta deoarece majoritatea sunt peste 2000 lei. Dacă aveţi un buget mult mai generos, IdeaCentre B520 e ceva mai mare şi cântăreşte tot 10 kilograme. Lenovo C320 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Vine cu un procesor Intel numit Dual-Core E540 care face parte din familia Celeron şi din prima generaţie. Acesta re o placă video integrată Intel HD Graphics, o frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache de 2 MB. Placa de bază vine cu 2 GB de RAM la o frecvenţă maximă de 1333 MHz, reţea şi Wi-Fi.

Deasemenea are un hard de 500 GB de 7200 RPM care e destul de performant în ceea ce priveşte viteza de copiere/citire/. Ecranul de 20 inci e unul cu panel LED, cu aspect lat şi o rezoluţie de 1600 cu 900 pixeli. Veţi primi o tastatură şi un mouse deoarece ecranul nu e unul tactil. Veţi economisi şi ceva bani cu acesta deoarece are boxe integrate de 6 W şi deci nu mai aveţi nevoie de un sistem audio. Poate citi diverse tipuri de carduri (card reader 6 în 1), iar pentru cei care socializează destul de des, are cameră web şi microfon. Pe partea de conectivitate are patru USBuri 2.0m LAN şi HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: HDMI, boxe incorporate de 3 W fiecare, Free DOS, multe porturi USB însă nu are USB 3.0.

Minusuri: ar fi lipsa porturilor USB 3.0.

Concluzie

La un aşa preţ nu putem avea preteţia la un desktop cu ecran tactil sau la o configuraţie de gaming/multimedia (cu placă video dedicată). Însă e o soluţie office compactă şi accesibilă. Acest Lenovo C320 vine în mai multe configuraţii, doar că acesta e cea mai ieftină. Dacă vă place acest gadget şi doriţi să-l achiziţionaţi cu software licenţiat în perioada următoare, nu ezitaţi deoarece veţi primi un card cadou în valoare de 400 lei.

Un comentariu la „Lenovo C320 All-in-One”

  1. Am si eu doua intrebari. Cum se comporta aceste sisteme All in One: se incalzesc precum un laptop? Sunt la fel de galagioase precum un PC clasic? Multumesc.

Lasă un comentariu