Lenovo C320 All-in-One

Un astfel de sistem desktop PC Lenovo C320 All-in-One se adresează celor care au deja un laptop şi doresc un desktop compact deci care să nu ocupe mult spaţiu. Are o diagonală de 20 de inci deci rezoluţie acestuia e una HD+, care oricum e mai bună decât a unui netbook sau laptop de 15 inci. Poate fi o soluţie chiar şi pentru companii deoarece e robust, ieftin şi performant. Configuraţia acestuia e una Office deci nu veţi putea juca jocuri recent apărute iar un eventual upgrade cu placă video dedicată, nu e posibil. E unul dintre puţinele desktopuri ieftine din acest segment şi spun asta deoarece majoritatea sunt peste 2000 lei. Dacă aveţi un buget mult mai generos, IdeaCentre B520 e ceva mai mare şi cântăreşte tot 10 kilograme. Lenovo C320 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Vine cu un procesor Intel numit Dual-Core E540 care face parte din familia Celeron şi din prima generaţie. Acesta re o placă video integrată Intel HD Graphics, o frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache de 2 MB. Placa de bază vine cu 2 GB de RAM la o frecvenţă maximă de 1333 MHz, reţea şi Wi-Fi.

Deasemenea are un hard de 500 GB de 7200 RPM care e destul de performant în ceea ce priveşte viteza de copiere/citire/. Ecranul de 20 inci e unul cu panel LED, cu aspect lat şi o rezoluţie de 1600 cu 900 pixeli. Veţi primi o tastatură şi un mouse deoarece ecranul nu e unul tactil. Veţi economisi şi ceva bani cu acesta deoarece are boxe integrate de 6 W şi deci nu mai aveţi nevoie de un sistem audio. Poate citi diverse tipuri de carduri (card reader 6 în 1), iar pentru cei care socializează destul de des, are cameră web şi microfon. Pe partea de conectivitate are patru USBuri 2.0m LAN şi HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: HDMI, boxe incorporate de 3 W fiecare, Free DOS, multe porturi USB însă nu are USB 3.0.

Minusuri: ar fi lipsa porturilor USB 3.0.

Concluzie

La un aşa preţ nu putem avea preteţia la un desktop cu ecran tactil sau la o configuraţie de gaming/multimedia (cu placă video dedicată). Însă e o soluţie office compactă şi accesibilă. Acest Lenovo C320 vine în mai multe configuraţii, doar că acesta e cea mai ieftină. Dacă vă place acest gadget şi doriţi să-l achiziţionaţi cu software licenţiat în perioada următoare, nu ezitaţi deoarece veţi primi un card cadou în valoare de 400 lei.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Lenovo C320 All-in-One”

  1. Am si eu doua intrebari. Cum se comporta aceste sisteme All in One: se incalzesc precum un laptop? Sunt la fel de galagioase precum un PC clasic? Multumesc.

Comentariile sunt închise.