Lenovo B570

Pentru cei în căutarea unui laptop ieftin și bun am o recomandare – Lenovo B570. E un model office destul de puternic datorită procesorului Intel Celeron B820 cu cip grafic capabil de a reda filme 720p fluent. Despre costul de achiziție nu trebuie să vă faceți mari griji deoarece e unul mic având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E excelent pentru un business man care are nevoie de câteva laptopuri la firma sa deoarece laptopurile Lenovo sunt destul de rezistente.

Poze

Se poate vedea din cele două imagini atașate că laptopul arată foarte bine. Despre ecran trebuie menționat că e unul de 15,6 inci, iar acest lucru nu are un impact negativ asupra greutății, aceasta fiind de 2,3 kilograme. E un model negru complet, iar tastatura numerică e prezentă în partea dreaptă.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

Laptopul B570 stă destul de bine pe partea de caracteristici deoarece are un ecran car de tip HD+, o greutate mică, procesor dual core Celeron B820, 2GB memorie RAM, multe porturi și un HDD încăpător. Bateria e una cu 6 celule și asta înseamnă că autonomia e undeva până la 3 ore. La una cu 4 celule ar fi fost maxim două ore, deci e bine.

Păreri pro şi contra

Pro: procesorul e unul capabil, iar GPU-ul integrat e unul foarte bun pentru vizionarea serialelor sau filmelor la calitate HD; autonomia e una crescută; hardul e unul foarte încăpător; vine cu porturi populare cum ar fi VGA, HDMI și USB; garanția poate fi mărită la mia mult dacă aveți nevoie; sunetul e calitativ din moment ce puterea difuzoarelor e de 3W, însă conectarea unui sistem 2.1 nu cred că ar fi un lucru rău.
Contra: are doar 2 GB memorie RAM, dar nu e nevoie de mai mult pentru sarcini de birou. Alte minusuri ar fi lipsa portului USB 3.0 și a unui sistem de operare preinstalat.

Concluzie

Lenovo B570 e un laptop esențial care îți va furniza puterea necesară în sarcinile office de zi cu zi. Faptul că are procesor dual core e cel mai mare plus al acestuia, iar după ce e achiziționat singura grijă e instalarea Windows care se face rapid. Din moment ce are 2GB RAM cred că cel mai bine e să-i instalați Windows 7 64 bit pentru ca în eventualitatea uni upgrade al memoriei la 4 giga să îi vadă pe toți.

Te-ar mai putea interesa