Lenovo B50-70, laptop performant și ieftin

Lenovo B50-70 e un laptop care poate înlocui orice model mai vechi și care arată exact ca oricare alt B50. Poate fi disponibil în diverse configurații, iar cea mai mare diferență o veți vedea la procesor. Adică poate fi un Core i3 sau un Core i5, dar cu timpul pot să apară și alte modele. Designul e același ca la oricare alt model B50, doar configurația diferă și unele specificații. Chiar dacă e foarte ieftin pentru că nu are Windows preinstalat, puteți să-l luați cu Windows 8.1 ori să instalați voi cu un sistem de operare nou. E bine să alegeți unul compatibil deoarece producătorul nu oferă drivere pentru orice versiune de Windows (cele noi sunt indicate).

Dacă vi se pare prea scump, atunci o altă serie care nu oferă placă video dedicată, ar fi mai indicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul
Laptopul

Configurația acestui laptop e una destul de reușită: Core i5-4200U, Intel HD 4400, 4GB RAM și 500GB spațiu. Totuși mai există și palca video R5 M230 dar aceasta nu e cea mai performantă. Dacă vreți un laptop special pentru jocuri, optați pentru seriile Y sau Z. Ecranul anti-glare e destul de bun dar nu aduce nimic în plus.

Puteți viziona filme, juca jocuri ori folosi aplicații office pe acest laptop. Un laptop e înlocuitorul perfect al unui desktop deoarece oferă cam tot ce puteți avea nevoie și dimensiunile reduse sunt un alt avantaj. Putea fi mai portabil având în vedere bateria sa – 4 celule. Autonomia laptopului nu e afectată deoarece e vorba de un procesor cu consum redus.

Sistemul de operare e Free DOS iar dacă vă doriți un laptop cu Windows 8.1, îl puteți instala ulterior cu unitate DVD ori cu stick USB (prin USB 3.0, transferul datelor e excelent).

Plusuri: are preț atractiv, are bluetooth, configurație multimedia, design plăcut și fiabil.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Lenovo B50-70 e un gadget bun pentru uz office sau chiar și multimedia, iar dacă vreți ceva diferit, ei bine, există serii similare cu aceasta (B50). Dacă vă interesează foarte mult și cum arată acest laptop, am pus un clip cu despachetarea unui laptop similar.

Un comentariu la „Lenovo B50-70, laptop performant și ieftin”

 1. Este un laptop cu caracteristici foarte bune pentru pretul pe care il are.
  Minusuri: – carcasa este fabricata din cel mai prost plastic posibil; finisajele sunt exact ca la jucariile chinezesti ieftine.
  – fingerprint-ul nu este vazut de BIOS nici dupa ce am facut update de BIOS de pe site-ul Lenovo.
  – acumulator cu 4 celule (se putea cu 6 ca la modelul cu placa grafica integrata)
  Plusuri: – placa grafica dedicata de 2GB va permite rularea ultimelor jocuri aparute
  – driverele se gasesc foarte usor pe site-ul producatorului
  – pretul cel mai mic de pe piata pentru caracteristicile date
  – procesorul de 1.9 Mhz
  – 2 x USB 3.0
  – 2 sloturi RAM
  Per ansamblu il recomand celor care vor un laptop folosit la ceva mai mult decat business.

Lasă un comentariu