Lenovo B320-2 All-in-One

Un astfel de sistem desktop PC Lenovo B320-2 All-in-One e un calculator destul de nou spre deosebire de modelul iniţial. Acest B320-2 e un desktop simplu cu capacităţi Office dar nu şi multimedia (jocuri). O alternativă cu ecran mai mare şi placă video dedicată e ThinkCentre Edge 91z. Există modele IdeaCentre numite Lenovo B320 cu ecran tactil sau tuner TV incorporat, doar că acelea sunt foarte scumpe şi nu cred că cineva şi-ar fi putut permite unul. Acesta nu singurul model de genul de la acest producător dar acesta se pare că e singurul cu un design premium şi care face parte din segmentul Business venind cu software-ul necesar. Deci nu-l recomand gamerilor doar celor care folosesc aplicaţii Office şi doresc un PC compact şi performant. Nu e un model prea portabil datorită greutăţii de circa 10 kilograme plus că mai vine şi cu periferice :). Acest B320-2 IdeaCentre are un preţ destul de mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Are cunoscutul procesor Core i3 2100 de 3 GHz care văd că-l găsim pe foarte multe gadgeturi din categorii similare. Acesta vine cu placa video HD Graphics 2000 care nu o recomand pentru jocurile prea sofisticate dar se mişcă foarte bine chiar şi atunci când rulaţi filme HD. pLaca de bază vine cu sunet integrat cu tehnologie SRS Premium Surround Sound, reţea integrată şi Wi-Fi. Vine cu o memorie RAM de 4 giga la o frecvenţă maximă de 1333 MHz. Hardul e unul de 1 TB la 7200 de rotaţii pe minut deci e unul ideal pentru stocarea de aplicaţii sau filme. Are instalat sistemul de operare Windows care e cel mai recomandat pentru o configuraţie aşa de nouă.

Chiar dacă ecranul e doar de 15.6 inci, rezoluţie e una de 1366 cu 768 pixeli, exact cât a unui laptop. Pentru acesta nu aveţi nevoie de boxe deoarece are două integrate. În pachet veţi primi un mouse şi o tastatură. Carcasa vine cu cititor de carduri, şase USBuri 2.0, port PS2, LAN şi ieşire audio.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: compact, design premium, performanţe decente, multe porturi, hard spaţios şi carcasă robustă.

Minusuri: la un aşa preţ putea să vină cu o placă video dedicată (deci şi lipsa HDMI-ului).

Concluzie

Acest desktop PC Lenovo B320-2 IdeaCentre e un model bun dar care necesită câteva îmbunătăţiri la anumite capitole, dar în mare pot spune că e un gadget reuşit pentru acasă sau la locul de muncă.

Lasă un comentariu