Lenovo 320-15AST, laptop cu AMD A9-9420 3.00 GHz

Laptopul Lenovo 320-15AST e unul dintre cele mai accesibile laptop office cu configurație decentă. Chiar dacă are un procesor AMD, e vorba de un A9-9420 care e superior unui Intel N4200. Am făcut această comparație pentru a vă face o idee despre acesta, doar că acel Pentium poate oferi o autonomie mai bună pentru e folosită tehnologia 14 nm (cel de jos e pe 28 nm). Deci aș putea spune că e o diferență de generații, dar poate că nu vă deranjează acest aspect. Fiind un model care poate înlocui un desktop, poate că nici nu-l veți folosi cu baterie (ciclurile de încărcare sunt limitate).

Arată ca oricare alt model 320 indiferent de componentele sale și sunt disponibile câteva culori (alb, negru, gri și albastru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo IdeaPad 320 15IKBN

Toate configurațiile beneficiază de același procesor, deci și placa video integrată Radon R5 e prezentă. Aceasta nu are memorie video proprie ca și Radeon 530 care poate fi observată pe anumite configurații. Bineînțeles, un laptop cu capabilități multimedia costă mai mult și dacă vă plac jocurile, chiar nu văd de ce v-ați zgârci la 100-200 de lei.

Laptopurile fără Windows 10 sunt mai accesibile deoarece brandul nu mai trebuie să plătească licența. Poate că aveți voi deja acest sistem de operare și nu aș alege o versiune prea veche datorită driverelor.

Păreri pro și contra

Ca un plus, unele configurații oferă chiar și o placă video cu memorie video proprie – Radeon 530 cu 2GB memorie. Acesta poate rula multe jocuri la detalii minime spre medii (depinde de joc). Viitoarele laptopuri vor rula chiar mai bine jocurile la rezoluție HD deoarece vor fi tot mai multe laptopuri FullHD și 4K, iar componentele vor fi mai eficiente. Oricum, pentru gaming e nevoie de un laptop de tip Legion. Probabil singurul minus pentru cei care vor mai multă portabilitate, ar fi greutatea – 2.2 kg.

Lenovo 320-15AST reprezintă o alternativă atractivă la variantele cu Intel și merită luat în calcul deoarece arată la fel. Pentru cei care sunt interesați dar nu sunt atât de siguri că acesta e modelul ideal, vă recomand următoarea prezentare:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Lenovo 320-15AST, laptop cu AMD A9-9420 3.00 GHz”

Comentariile sunt închise.