Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Leadtek nVidia GeForce GTX 560

M-am decis să scriu câteva cuvinte despre placa video Leadtek nVidia GeForce GTX 560 şi ştiu că probabil mă repet din moment ce am scris despre modelul GeForce GTX 560 TI de la Asus. Însă, modelul de faţă e ceva mai special deoarece vine şi în variantă cu memorie de 2 giga, iar preţurile de plecare sunt mai mici (despre preţuri am să scriu mai jos).

Probabil că eşti un pasionat de jocuri sau o persoană care are nevoie de putere de procesoare video la locul de muncă ori în domeniul în care activează, iar modelul GTX560 din seria 5 e una dintre cele mai ieftine variante care să aibă bus pe 256 biţi. Preţul unei astfel de plăci video e decent pentru o configuraţie cu memorie 1GB, conexiune mini HDMI, DVI, suport SLI şi frecvenţa procesorului de 810 megaherţi. Evident că raportul dintre preţ şi calitate e foarte bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi

Poze

Cum zicea, acest model de la Leadtek e prezent în multiple variante, iar una e cea OC – Overclocked care are două ventilatoare pentru o răcire eficientă. Ştiu că acest model e undeva pe la 1000 lei şi nu prea are legătură cu cel din recomandarea mea, dar astfel vreau să subliniez că modelul 560 vine într-o mulţime de configuraţii.

Varianta OC

Are două ventilatoare

Specificaţii tehnice

probabil că numele Leadtek nu sună la fel de bine ca Asus, dar preţul e mic şi performanţele caracteristice seriei 500.

Are suport pentru cel mai nou DirectX – DX 11 şi pentru OpenGL 4.1. De asemenea poate fi folosită cu ochelari 3D deoarece înglobează tehnologia 3D Vision fiind 3D Vision Ready.

Poate fi montată doar pe slot PCI-E (Express) 16X 2.0 şi are portuir ca HDMI şi DVI. Ambele tipuri de porturi sunt digitale, iar portul DVI e prezent de două ori.

Păreri pro şi contra

Pro: puteţi juca orice joc nou apărut la rezoluţie Full HD (suportă maxim 2560 pe 1600), are doi ani garanţie, mai poate fi montată o placă în mod SLI pentru performanţă suplimentară, are suport pentru ochelari 3D, iar preţul nu e mare
Contra: e răcită activ cu ventilator.

Concluzie

Acest NVidia model GeForce GTX 560 de la Leadtek este un model din 2011 şi sunt sigur că vă va oferi puterea de procesare de care o să aveţi nevoie în jocuri sau aplicaţii cu care lucraţi. Alături am postat un vide review sau un video benchmark destul de profesional în care o să vedeţi cât de bine se descurcă componenta de faţă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu