LDK 5060 WH, aragaz ieftin și compact

Aragazul LDK 5060 WH e destul de apreciat de utilizatori deoarece e accesibil și fiabil, iar mulți dintre ei nici nu căută variante cu multe dotări. Acesta e un model clasic care poate fi folosit de oricine deoarece nu oferă funcții speciale sau butoane suplimentare. Poate fi instalat fără probleme într-o bucătărie cu design retro sau rustică dacă restul aparatelor sunt tot pe alb. Într-o bucătărie modernă, un aragaz cu capac din sticlă și finisaj inox ar fi mai potrivit. Bineînțeles, sunt disponibile și variante pe alte culori dacă sunteți interesați.

Nu sunt multe branduri care oferă aparate pe mai multe culori, astfel puteți asorta aparatul cu mobilierul ori culoarea camerei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e unul dintre cele mai compacte variante disponibile, dar sunt și cele de 50 cu 50 cm (acelea sunt prea compacte). Un model cu dimensiuni generoase oferă o plită mai spațioasă dar și un cuptor mai încăpător. Și așa, aragazul e suficient de mare pentru a putea pune orice vas pe plită sau pentru a coace orice mâncare în cuptor.

Nu poate avea multe caracteristici speciale în acest buget, adică nu vă puteți aștepta la aprindere electrică, timer, rotisor sau sertar inferior. Tăvile pentru copt sau formele pentru prăjituri pot fi luate ulterior în funcție de ce aveți nevoie, că doar și așa sunt destul de accesibile.

Păreri pro și contra

Chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea acest model, că și așa nu prea are multă concurență în acest buget. Sunt mulți producători de astfel de aparate, dar nu toți mai oferă variante ca și cel de sus, de aceea trebuie să optație pentru un alt brand. Fiabilitatea nu e o problemă, motiv pentru care acest model beneficiază de o garanție de 3 ani.

LDK 5060 WH e un aparat electrocasnic care nu ocupă mult spațiu că doar mobilierul oricum are o adâncime de 60 cm. Mulți dintre voi l-ați alege pentru că arată bine și nu costă mult. Dotările sunt puține la variantele pe gaz, dar la cele electrice sau mixte sunt prezente ceva mai multe tehnologii.

Te-ar mai putea interesa