LDK 5060 A WH, aragaz ieftin cu aprindere electrică

Aragazul LDK 5060 A WH e unul destul de ieftin motiv pentru care atrage multă atenție, dar și dotările sunt importante. Aragazurile clasice pe gaz sunt accesibile pentru nu sunt folosite prea multe tehnologii costisitoare dar pot fi prezente anumite funcții care ușurează prepararea unui meniu. Mâncarea gătită cu ajutorul cuptorului e mai sănătoasă decât cea pe plită (friptă). Sunt și variante mixte care poate v-ar interesate, adică cu un cuptor electric și prețurile sunt puțin mai mari. Totuși, pentru modelele electrice e nevoie de o priză foarte bună cu o tensiune constantă.

Cu un model pe gaz nu prea ceți da greș deoarece costul lunar e mic și probabil va dura puțin până vă veți obișnui cu el (puteți coace o pizza să vedeți unde trebuie să puneți tava). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Alimentarea principală e pe gaz, astfel că randamentul va fi destul de mare la arzătoare dar și la cuptor. Cuptorul nu trebuie să fie prea puternic și trebuie doar să încălzească uniform. Acesta nu dispune de prea multe funcții ori dotări, de aceea și acest aragaz e accesibil. Dacă ar fi avut iluminare interioară, atunci am fi văzut un buton special pe lateral cu o pictogramă corespunzătoare.

Siguranța e o dotare standard care vă protejează locuința de eventuale scurgeri de gaz care pot să apară atunci când se stinge accidental flacăra. Veți putea coace destul de multe cu funcția de încălzire inferioară, care e și singura funcție disponibilă la multe modele.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine și cred că s-ar potrivi în orice bucătărie că doar e îngust și finisajul e pe alb. Deci se poate asorta cu multe alte aparate dacă nu sunt pe inox. Poate fi folosit de oricine, iar aprinderea electrică chiar vă ușurează viața pentru că trebuie doar să apăsați butonul dedicată și cu cealaltă mână apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului sau cuptorului.

Pentru a cel sistem de aprindere electrică e nevoie să conectați cablul de alimentare la o priză. LDK 5060 A WH are foarte puțină concurență și char nu are sens să alegeți unul cu adâncime mai mică. Un aragaz prea mic are o plită prea compactă și nu cred că vă doriți asta.

Lasă un comentariu