Laptop HP 625 la Selgros cu procesor Intel AMD

Cei de la Selgros au în ofertă un laptop 625, HP 625, cu procesor Intel AMD (o fi ceva hibrid). Preţul este unul excepţional, adică 1100 lei … fără TVA. Iar cu TVA e 1370 lei. Configuraţia este una foarte anemică, adică procesor single core AMD, 2 giga de RAM şi 1 an garanţie.

Laptop 625 cu Intel AMD

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

La banii ăştia sunt laptopuri mult mai bune. Chiar am recomandat un MSI CR620 cu Intel P6200 dual core, 4 giga de RAM şi 2 ani garanţie. Şi preţul este unul destul de mic, adică 1600 lei.

Nu-i prea înţeleg pe cei care cumpără laptopuri de la la supermarketuri când găseşti mai ieftin online.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Laptop HP 625 la Selgros cu procesor Intel AMD”

  1. Pentru unii care nu au internet acasa e mai accesibil sa cumpere de la un magazin. Nu toata lumea are internet acasa deoarece inca mai sunt limitari de acoperire.

  2. Oricum, conform legii sunt obligati la 2 ani garantie – nu unul, daca il iei pe persoana fizica.

  3. comertul este o plasa de prins peste, nashule. comerciantul, cu cat este mai puternic si mai talentat intr-ale comertului, cu atat are o plasa mai mare si cu ochiuri mai mici. asadar din supermarketuri cumpara laptopuri cine n-are de unde face un „studiu de piata”, ori cine din comoditate nu se oboseste sa bata la picior cateva magazine sa compare. daca stie ce sa compare. ca si asta e o hiba.

    maine s-ar putea sa vad un laptop al unui coleg care n-avea habar sa-si puna o poza pe desktop, a dat pe el 16 milioane, is curios de configuratie. daca o aflu, iti spun care-i treaba, ca si tu ne zici noua 😛

  4. @Claudiu, garanția legală e de 2 ani, dar am cumpărat destule electronice cu garanție (comercială) 1 an și nu au vrut să-mi repare produsul defect doar după amenințări cu OPC.
    @Constantin P., comoditatea dăunează buzunarului.

Comentariile sunt închise.