Laptop acer, asus, dell, hp, lenovo, toshiba sau altul?

Când vrei să-ţi cumperi un nou calculator (laptop) te întrebi ce marcă să fie – Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo (fost IBM), Toshiba sau altă marcă?
La eMAG găseşti cea mai variată gamă de laptopuri la cele mai bune preţuri (pentru că ţi se dă TVA-ul de 5% înapoi).

Acer Aspire 5742G-333G32Mnkk la 1699 lei.

Deschis lateral

Acer a început să devină un nume în lumea laptopurilor şi are laptopuri destul de ieftine şi bune. Eu tot scriam despre laptopurile de la Dell şi Asus că sunt laptopuri cu cel mai bun raport caltate/preţ, dar tind să cred că laptopurile Acer au cel mai bun raport calitate/preţ. La laptopurile de la Acer îmi place că nu sunt negre, ci au un fel de nuanţă de gri sau grafit.

Asus X52F-EX513D şi Asus X52JC-EX412D de la 1550 lei.

Deschis 2

La fel ca Acer şi Asus este un nume, poate chiar mai cunoscut. Laptopurile de la Asus sunt mai ieftine decât cele de la Dell, dar mai scumpe decât cele de la Acer. Un lucru ce nu-mi place la laptopurile de la Asus este că majoritatea sunt negre.

Dell Inspiron model 5010 de la 1700 de lei.

Deschis

Laptopurile Dell au devenit destul de scumpe în ultima perioadă, dar sunt personalizabile în sensul că poţi alege culoarea laptopului.

Laptop HP 625 de la 1.200 de lei.

Deschis
Închis

Cei e la HP au făcut calculatoare de când e lumea, deci se pricep la laptopuri, dar laptopurile de la HP nu sunt printre alegerea mea.

Lenovo este fostul IBM, iar laptopurile acestora sunt foarte ieftine, dar şi foarte slabe ar spune unii, dar mie îmi plac.

Toshiba Satellite C660-11P de la 1499 lei.

Poza 1

Toshiba este o marcă destul de bună, dar problema este că laptopurile lor costă cam mult.

Mai sunt şi alte nume care fac laptopuri, nume cum ar fi Sony sau Apple, dar au nişte preţuri la care cazi din picioare.

Ca o concluzie aş putea spune că toate laptopurile sunt bune, dar eu prefer Lenovo şi Acer pentru că sunt mai ieftine. Iar, între Lenovo şi Acer aleg Lenovo pentru că e calitate la cel mai mic preţ.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Laptop acer, asus, dell, hp, lenovo, toshiba sau altul?”

 1. CUM POTI FACE DIFERENTA INTRE NISTE MARCI ATAT DE CUNOSUTE, PRIN CULOAREA CU CARE VINE ASTA? TU ITI CUMPERI MASINA IN FUNCTIE DE CE CULOARE ARE? SAU APARATUL DE RAS? SAU FEMEIA ?

 2. Ţi s-a blocat Caps Lockul?

  Cum vine asta TU ITI CUMPERI MASINA IN FUNCTIE DE CE CULOARE ARE? SAU APARATUL DE RAS? SAU FEMEIA ? Eu nu cumpăr femei, dar trebuie să recunosc că nu-mi plac „coloratele”. Ce nu se aseamănă nu se adună.

  Să revenim, eu când îmi cumpăr ceva prefer să arate bine, deci implicit să aibă o culoare ce mi-ar plăcea.

 3. Scrierea cu majuscule este clar un semn de nervozitate, nervozitate aparuta din proasta parere a unora in comparatia anumitor lucruri (compari culoarea la un laptop la care toata lumea se asteapta sa compari configuratii, performante, fiabilitate, brand etc.). Daca ti se pare ca esti peste nivelul unora de inteligenta, ei bine, nu e asa. Si ca sa iti explic cum sta treaba, cam orice laptop il poti gasii in diferite combinatii de culori (daca ai vazut unul in real ca e negru si altu e gri, nu e inseamna ca nu exista in magazine profi alte culori sau alte modele). Asa ca daca totusi incerci sa compari ceva, care acel ceva se refera si la laptop-uri (care totusi e un accesoriu care nu si-l permit toti) incearca sa o faci cum trebuie si nu cu prostii, ca iti garantez eu ca daca bag o configuratie de 3k de euro intr-o carcasa roz si o dau cu 500E, o cumpara toti inclusiv cei care URASC ROZUL.
  Sa ai o seara cat mai placuta!

 4. Adevărul e că poţi să-ţi dai seama de calitatea laptopului şi după culoare sau mai bine spus finisaj.
  Una este un Lenovo care este mat şi alta este un Acer sau un Asus glossy cu nuanţe de carbon dedesubt.

 5. hp, asus, acesr, dell sau toshiba? asta ar fi intrebarea. eu sunt fan hp, asus, acer si dell. de toshiba nici nu vreau sa aud desi dau garantie no mater wat.

Comentariile sunt închise.