Tricouri Lacoste Polo L12.12 Original la 149 lei

[su_spoiler title=”Update” open=”yes”]În acest moment cel mai ieftin tricou Lacoste e acest tricou cu imprimeu bleumarin pentru bărbăți Lacoste care costă puțin peste 100 lei.[/su_spoiler]

Se apropie vara și poate că te gândești să-ți cumperi niște tricouri de calitate. Ar fi o idee bună să alegi tricouri polo bărbați Lacoste deoarece acestea se laudă că rezistă la zeci de mii de spălări.

Având câteva tricouri originale și eu m-am gândit să-mi mai cumpăr câteva și am dat peste un vânzător care le vinde la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vânzătorul e unul cu foarte multe pozitive, iar costul tricourilor e foarte mic în condițiile în care în magazin costă undeva la 300-450 lei.

Acest vânzător spune că tricourile sunt originale și că are măsuri de la 2 la 8 (adică de la S șa 3XL). Mai tare e că are diferite culori așa încât să ai ce alege. Eu am modelul de culoare bordeaux (bordo), însă sunt plăcute și culorile fusion, amethyst și edelweiss etc

Pe bordo
Pe bordo

Modelul preferat de mine e L12.12 Original (L.12.12 e codul corect) și nu trebuie confundat cu alte modele deoarece Lacoste face o multitudine de tipuri de tricouri Polo, inclusiv pestrițe. Dacă vrei să cumperi acest tricou dintr-un magazin local atunci nu o poți face decât dacă faci un drum până în capitală deoarece acesta e un produs de lux, iar Lacoste are magazine doar în marile orașe ale lumii.

Poate te întrebi care este istoria brandului și de ce sigla e un crocodil. Rene Lacoste e fost un jucător francez de tenis în anii 20-30, remarcându-se prin trofee precum US Open, Cupa Davis și Wimbledon. În 1925 acesta a pus pariu că dacă va ieși învingător atunci să primească o servietă din piele de crocodil. A câștigat, iar de atunci i se zicea „le crocodile”. Mai apoi în 1933, „le crocodile” și Andre Gillier (un prieten) au fondat „La Chemise Lacoste” care făcea tricouri pentru yachting, golf și tenis. După Al Doilea Război Mondial tricourile au fost fabricate și în alte culori, nu doar pe alb și a început exportul în Italia și America.

Dacă vrei să vezi în ce culori sunt diponibile tricourile atunci paleta de culori Lacoste pentru L1212 o poți vedea aici.

Te-ar mai putea interesa