≡ Meniu

Kworld SP800, mediaplayer cu Android

Kworld SP800 e unul dintre cele mai populare mediaplayere cu Android și asta datorită prețului și a capacității de a reda o multitudine de formate multimedia, dar și de a îl conecta la Internet pentru browsing. Dacă v-ați întrebat vreodată cum să transformați un televizor clasic în unul smart atunci acest dispozitiv ar fi răspunsul. Îl conectați la TV și o să puteți face ceea ce ați fi făcut pe n televizor inteligent care ar fi costat de la 2000 de lei în sus.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani priim un player cu Android… chiar dacă e vorba despre Android 2.

Pachetul

Pachetul

Pe partea de specificații beneficiază de un procesor Cortex A9, de 512MB RAM și de spațiu de stocare 4GB. Normal că poate reda inclusiv fișiere *.mkv și că are suport pentru subtitrări. Memoria internă e de 4 giga, însă utilizabili sunt doar vreo 2 deoarece restul e utilizat de sistemul de operare și de aplicațiile preinstalate. Acest neajuns nu e o problemă deoarece puteți conecta harduri externe sau memorii USB la acest dispozitiv. Referitor la memoria sa internă trebuie știut că are suport pentru carduri și de aceea aceasta poate fi extinsă cu un card de tip Micro SD… ca la tablete sau smartphone-uri.

Atuurile ar fi prețul mic, porturile de rețea și disponibilitatea redării a multor tipuri de fișiere video și audio. De asemenea poate fi utilizat pentru web browsing deoarece are browser cu suport HTML 5 și Flash.
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că sistemul de operare e unul vechi (adică Android 2.3, iar producătorul nu plănuiește să ofere actualizări), nu are port USB 3.0, procesorul nu e dual core, iar memoria e mică (atât RAM, cât și cea de stocare). Fără frică nu sunteți păcăliți dacă luați acest aparat deoarece o tabletă cu aceste specificații costă dublu.

Acest aparat e printre soluțiile perfecte dacă te interesează să îți transformi televizorul simplu în unul Smart. Nici nu costă mult, însă nici nu nu e perfect, dar e bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu