KWorld SP1200, media player

Un media player foarte bun care vine cu sistem de operare Android 4 e acest KWorld SP1200 și poate fi considerat o alternativă la HiMedia Q5 deoarece costă ceva mai puțin. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul foarte bun, iar principalele atuuri ale sale sunt suportul wireless, portul HDMI și posibilitatea de a reda orice tip de fișier media. Normal că având OS Android puteți folosi dispozitivul și pe post de consolă deoarece acest sistem e extensibil cu jocuri.

Poze

Se poate vedea că e un model negru și foarte compact. E foarte ușor de instalat și aș putea spune că dacă aveți televiziune prin cablu atunci puteți renunța la serviciu deoarece are suport pentru conectarea la Internet, iar asta înseamnă că nu sunteți limitat la 100 posturi cât are firma X de cablu putând să alegeți câte stream-uri vreți, de pe Internet.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Cipul se pare că e un single core Allwinner A1X A10 (procesor ARM Cortex-A8 și cip grafic Mali 400) care e similar modelului întâlnit în tableta Serioux GoTab S800. Nu e tocmai un cip de gaming, dar se va descurca formidabil la redarea oricărui timp de fișier. Normal că are suport pentru web browsing și astfel o să puteți intra pe site-urile preferate direct de pe televizor.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e mai bun decât la HiMedia Q5; fiabilitatea e excelentă datorită garanției de 2 ani care te ajută să explorezi la maxim aparatul fără să-ți faci griji; poate fi conectat la ‘net prin wireless; suportă multe tipuri de fișiere, inclusiv *.mkv care e un fișier mai exotic în comparație cu *.avi.
Contra: procesorul nu e dual core, iar memoria internă e mică… știu că e player și nu HDD.

Concluzie

În opinia mea, un player cu Android face TV-ul dvs. mai bun decât un Smart TV deoarece nu sunteți limitați la câteva aplicații. Android-ul e foarte popular tocmai datorită numărului mare de aplicații și jocuri pe care la are, iar în câțiva ani s-ar putea să depășească Windows-ul de pe desktop-uri.
Despre utilizarea aparatului se poate spune că e foarte ușor de folosit, chiar și de cei care nu prea au tangențe cu tehnologia, dar trebuie să doriți să învățați să îl folosiți. Dacă nu vă descurcați atunci vă recomand să-i citiți manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „KWorld SP1200, media player”

 1. Ajutati-ma ca sa fac setarile corespunzatoare pentru a intra pe internet cu acest kworld sp1200.
  Nu stiu engleza, iar prospectul mi-a zis nepotul ca este sumar
  Cu stima
  Nicolae

 2. Am si eu acest player de o saptamana si momentan sunt foarte multumit de el. E usor de configurat si utilizat. Recomand.

 3. Am cumparat saptamana trecuta un player SP 1200 . Din pacate produsul are o defectiune pe partea HDMI . Produsul l-am primit sigilat deci nu are nici o vina in aceasta treaba . L-am trimis in service si din cate am inteles o sa primesc altul in loc . Sa vedem si pe asta cu ce probleme vine 🙂

  PS: Va rog nu mai stergeti comentariile daca vreti sa fiti obiectivi.

 4. cumparat de la emag,l-am returnat dupa cateva zile , am mai pus niste bani si am facut upgrade la Himedia Q5, de care sunt foarte multumit.
  nu merita stressul

 5. Am eu unul.Foarte bun reda tot .Se conecteaza usor .Poate fi folosit de oricine.Contra /La fiecare fisier redat trebuie configurata traducere./nu poti salva toate setarile pe mediaplayer./telecomanda greu de folosit pentru navigarea pe net…necesita telecomanda separata in air kworld

 6. Bună ziua. Am și eu unul dar din păcate nu mai pot intră în settings și nu mai pot configura internetul. Știți cumva dacă se poate reseta acest aparat ? Pentru ca altfel nu-l mai pot folosi. Dacă se poate aștept mail . Mii de mulțumiri

Comentariile sunt închise.