KUGOO Kirin S1 Pro, trotinetă electrică ieftină

Una dintre cele mai populare trotinete electrice disponibile, este Kugoo Kirin S1 Pro. Este destul de aleasă deoarece are un aspect plăcut și niște specificații foarte bune. Poate că la prima vedere nu oferă cine știe ce în plus, însă mai jos vă voi oferi câteva motive pentru care ar trebuie să o luați în considerare. Trotineta este o alternativă mai practică la o bicicletă deoarece este pliabile și compactă, astfel că o puteți folosi să mergeți la școală sau la serviciu.

De cele mai multe ori, prețurile sunt influențate de specificații, brand (calitate) și mărime (pot fi pentru copii sau adulți). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Pentru a vă convine că este alegerea perfectă pentru voi, am ales să o compar cu un model ceva mai ieftin (cu 300 RON) și care este și cele mai popular. Față de acel model, trotineta de sus excelează la câteva capitole:

  • viteza maximă este cu 5 km/h mai mare, dar nu este atât de relevant pentru că nici nu este recomandat să circulați cu viteză atât de mare.
  • suportă pasageri cu o greutate mai mare – până la 120 kg, însă acesta poate afecta autonomie sa. De asemenea, este mai înaltă – 109 cm, deci putem spune că este perfectă pentru oricine.
  • cadrul este realizat din aluminiu și nu din oțel, însă nu este mai ușoară decât restul pentru că restul componentelor sunt cam la fel. Are un acumulator de 7.5 Ah cu o autonomie tot de 30 km.

În pachet sunt incluse destul de multe, chiar și o trusă cu scule. Puteți trece prin apă cu ea deoarece prezintă protecție IP45, iar acumulatorul este în siguranță. Alte motive pentru care o recomand ar fi: roțile destul de bune, frânează destul de bine (depinde și de constituția pasagerului), absoarbe destul de bine șocurile.

Concluzie

KUGOO Kirin S1 Pro nu se adresează celor care au mai avut o trotinetă și doresc un upgrade, ci mai degrabă celor care vor să încerce un vehicul nou pentru a parcurge cu ușurință distanțe de câțiva kilometrii (cât ar fi până la locul de muncă).

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu