Krups XP522030, espressor la promoție

Krups XP522030 face parte din promoția Alege un espressor Krups și primești un cadou special, iar modelul acesta e livrat la pachet cu un cadou adică o râșniță de cafea Moulinex AR100G.

Dacă îți place cafeaua făcută bine atunci ai neaparată nevoie de un espressor cum e Krups XP522030 deoarece are o presiune de 15 bari, lucru care presupune că scoate totul din cafeaua măcinată. În urmă cu câțiva ani un astfe de aparat costa destul de mult, însă acum poți avea un așa aparat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Aspect

Se poate vedea foarte clar din imaginea de alături că e vorba despre un aparat premium de culoare inox cu negru. Mă gândesc că din poză nu se vede prea bine dacă e pentru una sau două cești și de aceea trebuie spus că se pot pune două cești.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul acesta e un espressor cu putere de 1400W, dar nu acest aspect e important, ci faptul că are presiunea de 15 bari. Astfel, va stoarce (nu știu dacă acesta e termenul potrivit) totul din cafea. Poate fi alimentat cu cafea măcinată (aici se va dovedi foarte utilă o râșniță Moulinex AR100G) sau cu capsule.

Păreri pro şi contra

Pro: e un model automat, deci nu o să trebuiască să interveniți prea mult asupra lui; în momentul de față e la promoție, dar nu știu cât o să țină această promoție, deci profitați; dispune de o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mi mult cu ajutorul serviciului Garanția Plus; poate fi utilizat pentru a prepara diferite feluri de băuturi; materialul din care e făcut e unul foarte calitativ, deci inox.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o băutură tip cafea sau espresso de cea mai bună calitate, acest model XP522030 de la Krups ar fi recomandarea mea. Acest model nu e tocmai nou deoarece e apărut de ceva timp pe piață, dar e foarte bun, priind doar calificative pozitive de la cei care l-au cumpărat. Dacă vă interesează cum arată atunci din preview-ul de alături puteți vedea mai multe despre cum se prezintă.

Te-ar mai putea interesa