Krups Picto Arabica EA811010, espressor automat cu cafea boabe

Espressorul automat Krups Picto Arabica EA811010 are un design compact și spre deosebire de multele alte modele, acesta trebuie alimentat doar cu boabe de cafea. Se vede din poze că are acel recipient special în partea de sus care e transparent pentru a urmări mai ușor cât aveți la interior. Se adresează celor care vor să preferă și consumă doar anumite băuturi. Cele care au recipient pentru lapte pot prepara mai ușor băuturi cu spumă, dar și cel de jos poate să o facă însă o face mai diferit.

Din poza de jos vedeți panoul de control care e unul mecanic și e ușor de folosit pentru că sunt prezente toate informațiile necesare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Principalele băuturi care le poate prepara sunt următoarele: espresso, espresso intenso și cafea. Puteți spuma lapte pentru că are duza aceea din lapte mai lungă și așa aveau multe aparate în trecut, pentru că nu erau recipiente speciale pentru lapte. Parcă așa e mai bine pentru că veți pune exact cât aveți nevoie pentru o băutură.

Dotările sale sunt bune că doar discutăm de un brand cunoscut: duză de cafea reglabilă pe înălțime, funcție abur, funcție filtrare apă, duză de abur pentru preparare cappuccino (presiune înaltă). Pe panoul de control puteți alege nivelul de temperatură, cantitatea de cafea și gradul de măcinare.

Păreri pro și contra

E echipată o râșniță conică care poate măcina orice boabe de cafea și nivelul de măcinare se poate alege în funcție de tipul boabelor (tari/slabe). Sunt prezenți diverși indicatori LED care vă avertizează dacă trebuie curățată sau alimentată cu apă. Chiar și așa, aparatul e dotat cu duză de abur pentru a putea prepara un cappuccino, însă e puțin mai diferit pentru că trebuie pus laptele într-o ceașcă mare, alegeți opțiunea pentru a încălzi+spuma și apoi alegeți funcția espresso.

Krups EA811010 e o alegere bună din multe puncte de vedere și nici nu ocupă foarte mult spațiu în bucătărie. Poate prepara două băuturi sau chiar una mai concentrată indiferent când aveți nevoie și o face destul de rapid.

Te-ar mai putea interesa