Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1008

Un espressor mai deosebit ca aspect e acest Krups Piccolo KP1008 și asta deoarece are un design în ton cu primăvara. Principalele atuuri ale modelului de față ar fi presiunea mare, prețul accesibil, posibilitatea de a prepara mai multe băuturi și altele. Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1008 nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar garanția poate fi mărită până la 4 ani… în limita posibilităților financiare.

Aspect

E un model negru cu acele imprimeuri florale, iar aceasta e în ton cu anotimpul în care ne aflăm, dar și cu diferitele zile care au trecut cum ar fi 1 și 8 martie. Deci, ar fi fost un excelent cadou… și încă este. Cred că se poate vedea și din imaginea alăturată că e vorba despre un model care suportă doar o ceașcă.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Acest KP1008 vine cu o putere de 1500W, dar nu acest lucru e important, ci faptul că are presiunea de 15 bar. Din cauza acestei presiuni o să savurați cea mai bună băutură posibilă. Alimentarea aparatului se face doar cu capsule, iar acest lucru are avantajele și dezavantajele sale. Printre avantaje se numără faptul că nu trebuie să vă murdăriți pe mâini și că aceste capsule sunt disponibile în diferite arome… spre deosebire de cafeaua boabe sau cea măcinată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; raportul dintre preț și calitate e unul deosebit de bun; garanția minimă e de 2 ani; arată mai mult bine, fiind o variantă destinată doamnelor; poate fi utilizat la prepararea mai multor tipuri de băuturi; în ciuda faptului că se descurcă foarte bine la preparatul espresso-ului, consumul de curent nu e deloc mare, având chiar și un mod de funcționare economic; nu ocupă prea mult spațiu în bucătărie deoarece e realizat compact.
Contra: nimic.

Concluzie

Există multiple moduri de a prepara o cafea bună, dar cu un espressor o să ai cea mai bună cafea posibilă. Acest lucru e așa deoarece are presiunea mare și diferite caracteristici care nu le întâlnești la un ibric sau un aparat normal de cafea. Nu e un aparat greu de utilizat deoarece e plug and play oarecum.

Te-ar mai putea interesa