Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1000E20

Pentru cei interesați de un espressor ieftin și bun recomand acest Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1000E20 (da, numele e tare lung). Excelează prin faptul că are presiunea de 15 bar, poate prepara mai multe tipuri de băuturi și că e compact. De asemenea e disponibil pe trei culori: alb, negru și roșu.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și este așa de mic deoarece are capacitate pentru o ceașcă și nu e automat, ci manual. Să nu credeți că pe partea de achiziții o să vă opriți aici deoarece capsulele costă undeva la câteva zeci de lei (nu pot să spun exact cât costă deoarece prețurile variază… în esență 16 capsule costă vreo 23 lei, iar dacă vi se epuizează stocul atunci de aici puteți cumpăra unele.)

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest model. Are o presiune de 15 bar, e alimentat cu capsule și poate fi utilizat la prepararea a circa două pahare de băutură (dacă e vorba de pahare/cești mai mici atunci poate că o să puteți face mai multe) deoarece rezervorul de apă are o capacitate de 0,6 litri.

Lucrurile pro achiziția acestui aparat sunt aspectul că nu ocupă prea mult loc și că e destul de ușor de utilizat. În comparație cu cafeaua la ibric sau la cafetieră o să vedeți că aceasta e mult mai bună.
Lucru negativ e că e cam mic și de aceea nu poate fi utilizat pentru prepararea a prea multor cafele.

Modelul acesta e foarte bun pentru acasă, dar și la lucru dacă în birou sunt puține persoane. Utilizarea sa deloc complicată și faptul că nu te murdărești e un mare atuu și face din aparat unul foarte ușor de folosit chiar și de un copil (în teorie deoarece copiii nu ar trebui să bea cafea/espresso).
Am pus alături un clip pentru a vă face mai bine o părere despre acest model. Din păcate nu am găsit un clip în română ori măcar în engleză la acest model.

Te-ar mai putea interesa