Krups Nescafe Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2208

te-ar interesa un sistem de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2208 în cazul în care dorești să savurezi o băutură cu adevărat bună. Față de filtrele de cafea ori față de cafetiere acesta dispune de o presiune de 15 bar care scoate totul din capsule (da, e un aparat alimentat cu capsule) și din această cauză beneficiezi de cel mai bun espresso.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care face o băutură care vă trezește cu adevărat. Cu aparatul acesta o să te trezești cu adevărat dimineața și o să începi ziua cu foarte multă energie pozitivă care te va ajuta să fi foarte productiv.
Vizual arată destul de bine, iar datorită dimensiunilor reduse o să îl puteți amplasa unde doriți fără mari probleme.

Aparatul Krups
Aparatul Krups

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu puterea de 1500W (se referă la consumul de curent) și că poate fi utilizat pentru prepararea a diferitelor tipuri de băuturi.
Poate fi curățat ușor, iar rezervorul de apă care e detașabil ajută și el în acest sens.
Modelul din acesta articol e unul negru, dar o să găsiți și alte Krups KP2208 pe alte culori.

Plusurile modelului acesta ar fi că are o presiune mare, cost de achiziție mic și că poate fi alimentat cu capsule (unii văd în asta un avantaj, iar alții un dezavantaj; avantajul ar fi că nu te murdărești, iar dezavantajul e că au un preț ușor mai mare, dar tot decent)
Singurul minus care îl văd la acest model e că poate fi alimentat doar cu capsule speciale. (Prețul acestora e unul decent.)

Aparatul acesta e perfect pentru acasă, dar și la birou (dacă nu vorbim despre prea multe persoane în acel birou). O să puteți face cafea foarte rapid, chiar dacă e manual și are suport pentru o singură ceașcă, deoarece prepararea cafelei durează foarte puțin.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa