Krups Nescafe Dolce Gusto Creativa+ KP2600

Pentru cei care vor să-și facă un epsresso în mod automat ori manual cred că acest model Krups Nescafe Dolce Gusto Creativa+ KP2600 ar fi un model numai bun. Rezervorul de apă e unul de 1.5 litri, iar presiunea e una foarte mare de 15 bari.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar printre atuurile sale se numără faptul că e ușor de utilizat, automatizarea și personalizarea… am să intru mai în detalii în rândurile ce urmează. Puteți vedea că aspectul e unul foarte plăcut, iar culoarea e gri închis.

Aparatul
Aparatul

Acest Creativa+ KP 2600 vine cu un ecran LCD care afișează diferite meniuri care pot fi parcurse cu ajutorul unei rotițe, iar acțiunile pot fi întreprinse prin două butoane. Să nu vă faceți griji că nu o să înțelegeți întrucât acest aparat are meniu în mai multe limbi și există chiar și un manual de utilizare pe care aș recomanda să îl citiți înainte de a îl utiliza.

Probabil ați observat că am scris că e automat și manual, acest lucru se referă la faptul că se pot adăuga (memora) rețete așa încât să obțineți cele mai bune rezultate de fiecare dată. Oarecum această automatizare are legătură și cu personalizarea deoarece puteți memora propriile dvs rețete (maxim 20).

Puterea aparatului e de 1500W, însă precum la alte modele de acest gen nu puterea e importantă, ci presiunea (15 bar). Iar, dacă sunteți curioși ce fel de băuturi pot fi preparate atunci trebuie știut că puteți prepara de la caffelatte până la espresso. De asemenea chiar dacă suportă doar o ceașcă puteți prepara mai multe deoarece durata de preparare nu e una prea lungă.

Un aparat de excepție care face niște băuturi foarte bune, iar dacă vă preocupă că o să cumpărați niște capsule prea scumpe atunci ar trebui precizat că acestea au un preț de plecare de vreo 20 de lei.. setul de 16 capsule, iar la ofertă găsești aici.

Te-ar mai putea interesa